Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasna Gra "Wolni Farmerzy"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej!

mam do was bardzo ważne dla mnie pytanie^^ a więc myslalem sobie nad stworzeniem wlasnej gry "wolni farmerzy". szczerze dla mnie to czarna magia gdyż dotychczas robilem tylko prywatne serwery metin2. ale co do gry^^ co musze mieć co musze zrobić jakis tutorial do tej gry? albo cos? wiem ze pewnie to nie ma zadnego sensu ale można otworzyc źródło strony i tam jest napisane mniej wiecej;] chciałem spróbować nigdy tego nie robiłem więc wiecie no ja nie wiem jak się za to zabrac;]jakbyście byli tak mili i podali mi jakiegos tutoriala o tworzeniu wlasnie tej gry dam + za fatyge;]

PS, nie pisac w stylu " nie bierz się za to" bo to spam nie odpowiedz

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Opublikowano

Albo kup silnik farmer na gryviawww lub napisz sam... Jak piszesz to polecam kursy php a najbardziej książkę o php.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

ale jak kupic silnik? ja znam sie na tworzeniu serwerow metin2 ale pisanie skryptów to dla mnie czarna magia jak w hogwarcie :D

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Opublikowano

TO NIE JEST REKLAMA

http://gryviawww.pl/?x=silniki&id=farmer

Masz też dodatki za rl. kase.

Opublikowano

niestety nie jestem ustawiony na wydatek pieniedzy;] do zamknięcia

Opublikowano

taka kwota? to max 2 zł:D przelewem z sms 3,69.

aaa chyba ze tak'\

Opublikowano

no dobra ale szukam silnika do gry "wolni farmerzy" ;] szukalem a nie znalazlem ma ktos linka do tego?

Opublikowano

hah nie ma takiego silnika!!! Jestem znawcą nulledów Klonów i jescze nie znalazłem żadnego klona żadnych gier farmerskic. A Codziennie Przeszukuje 100tysiące tron

Opublikowano
Codziennie Przeszukuje 100tysiące tron

Śmieszny jesteś :)

Wiedząc, że jesteś na necie 24h na dobe to na każdej stronie jesteś 0,9sek, więc pomyśl zanim coś napiszesz ;)

(60*60*24)/100000
3600*24/100000
90000/100000=0,9

Opublikowano

ma ktos linka do tego silnika?

Opublikowano

Nie ma takiego silnika nawet :/

moze do kupienia ale by powstala gra nie trzeba przepadkiem silnika?>

Opublikowano

proszę o zamknięcie tematu gdyż sie spam robi. wyjasnione

Opublikowano

krycha znasz przenośnie?? Bo chyba mi się zdaje że nie

Sry, ale wczoraj nie miałem humoru xD

proszę o zamknięcie tematu gdyż sie spam robi. wyjasnione

Więc close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...