Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Się Spolszcza Nazwy Budynków ? 2 W Temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam zacząłem się zajmować spolszczeniem wersji tribulite-lan 3.0 mam pytanie odnośnie spolszczenia nazw budynków gdzie się je spolszcza oraz jak się spolszca ten tekst pod nazwą budynku :

Ratusz (Poziom 21)

În clădirea principală pot fi construite clădiri noi sau imbunătăţite clădirile existente. Cu cât este mai înalt nivelul, cu atât mai repede pot fi construite clădiri noi. În momentul în care clădirea principală a atins nivelul 15, ai posibilitatea să demolezi clădiri.

chciałbym to reszte spolszczyć ta produkcja i itp co jest po rumuńskiPomoc w Budowaniu

a to mój ratusz chodzi mi o te nazwy wioski tylko:

main.png

Ratusz (Poziom 21)

În clădirea principală pot fi construite clădiri noi sau imbunătăţite clădirile existente. Cu cât este mai înalt nivelul, cu atât mai repede pot fi construite clădiri noi. În momentul în care clădirea principală a atins nivelul 15, ai posibilitatea să demolezi clădiri. Pomoc w Budowaniu

BudynekSurowce Potrzebne Do ProdukcjiCzas Budowania

(hh:mm:ss)Buduj icon_question.gif main.png Clădirea principală (Nivelul 21) holz.png11535 lehm.png13146 eisen.png8972 face.png20 0:00:02 Buduj na Poziom22

icon_question.gif barracks.png Cazarmă (Nivelul 22) holz.png32298 lehm.png38821 eisen.png14534 face.png32 0:00:04 Buduj na Poziom23

icon_question.gif stable.png Grajd (Nivelul 20) W pełni ukończona rozbudowa budynku icon_question.gif garage.png Atelier (Nivelul 15) W pełni ukończona rozbudowa budynku icon_question.gif snob.png Curte nobilă (Nivelul 3) W pełni ukończona rozbudowa budynku icon_question.gif smith.png Fierărie (Nivelul 20) W pełni ukończona rozbudowa budynku icon_question.gif place.png Piaţa centrală (Nivelul 1) W pełni ukończona rozbudowa budynku icon_question.gif market.png Târg (Nivelul 21) holz.png12817 lehm.png16433 eisen.png12817 face.png79 0:00:06 Buduj na Poziom22

icon_question.gif wood.png Tăietori de lemne (Nivelul 30) W pełni ukończona rozbudowa budynku icon_question.gif stone.png Mina de argilă (Nivelul 28) holz.png52410 lehm.png36100 eisen.png16515 face.png48 0:00:07 Buduj na Poziom29

icon_question.gif iron.png Mina de fier (Nivelul 30) W pełni ukończona rozbudowa budynku icon_question.gif farm.png Fermă (Nivelul 30) W pełni ukończona rozbudowa budynku icon_question.gif storage.png Magazie (Nivelul 30) W pełni ukończona rozbudowa budynku icon_question.gif hide.png Ascunzătoare (Nivelul 10) W pełni ukończona rozbudowa budynku icon_question.gif wall.png Zid (Nivelul 20) W pełni ukończona rozbudowa budynku Zmiana Nazwy Wioskio te nazwy budynków mi chodzi

Edytowane przez Only Head Shot

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

htdocs/includes/configs/buildings.php

To jest ukryta treść, proszę

zmieniasz w tym przypadku na :

a opis w tej części:

i tak z każdym budynkiem

zmieniaj tylko rumuńską część linijki, pod żadnym pozorem nie zmieniaj angielskiej !

Opublikowano

wielkie dzięki bo miałem problem z tym spolszczaniem a jak spolszczyć to że ilość produkcji surowców na minute jak jest pokazane na prawej stronie wioski ??Producţieholz.png Lemn166 pe minutlehm.png Argilă143 pe minuteisen.png Fier143 pe minut

o to mi chodzi

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

ďťżSql Fehler: SELECT Count(id) As exist_village,userid,id,name,x,y,continent,r_wood,r_stone,r_iron,last_prod_aktu,r_bh,control_villages,recruited_snobs,attacks,agreement,agreement_aktu,dealers_outside,create_time,main,barracks,stable,garage,snob,smith,place,market,wood,stone,iron,farm,storage,hide,wall,unit_spear_tec_level,unit_sword_tec_level,unit_axe_tec_level,unit_archer_tec_level,unit_spy_tec_level,unit_light_tec_level,unit_marcher_tec_level,unit_heavy_tec_level,unit_ram_tec_level,unit_catapult_tec_level from villages where id='1' GROUP BY userid,id,name,x,y,continent,r_wood,r_stone,r_iron,last_prod_aktu,r_bh,control_villages,recruited_snobs,attacks,agreement,agreement_aktu,dealers_outside,create_time,main,barracks,stable,garage,snob,smith,place,market,wood,stone,iron,farm,storage,hide,wall,unit_spear_tec_level,unit_sword_tec_level,unit_axe_tec_level,unit_archer_tec_level,unit_spy_tec_level,unit_light_tec_level,unit_marcher_tec_level,unit_heavy_tec_level,unit_ram_tec_level,unit_catapult_tec_level

MySql Error: Unknown column 'unit_archer_tec_level' in 'field list'

ten błąd jak naprawić ??

graphic.png

76561198162331360.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...