Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem ze zrobieniem serwera hamachi na plikach sherer'a porty odblokowane hamachi włączone launcher bez końcówki 100.

Chodzi o to że ja mogę grać normalnie lecz innych wyrzuca podczas wyboru postaci. Próbowałem instalować hamachi na freebsd jednak cały czas wyskakują jakieś błędy.

Już dość długo szukałem jak naprawić ten problem no i nie znalazłem. Bardzo proszę o pomoc. Szczególnie tych którzy stawiali już serwery hamachi i w pełni im działały. tzn dało się do nich połączyć z innego komputera.

Oczywiście dzieje się tak na każdym kliencie nie tylko 2010 ale 2009 8,7 na każdym wywala innych ludzi przy wyborze postaci. Na początku wydawało mi się że to wina portów ale wszystkie są on.

Proszę o jaką kolwiek pomoc. {Już nie wiem gdzie szukać jak mpcforum nie pomoże to już nie wiem kto }

Za dobrą pomoc będę dawać tydź + lub -

Serwer na plikach sherera z tego tematau : http://www.mpcforum....rowe-by-sherer/

Z góry dziękuję za pomoc.

Dodam że mam internet z neostrady 2mb/s. I mam router Tp-Link 54m wireless adsl 2 + router Model: TD-W8910G

Od razu też chciałem zapytać czy jak bym zrobił serwer na routerze modemie bądź tym boxlive tak jak w tym temacie http://www.mpcforum....zyli-neostrada/ to czy ktoś mieszkający daleko odemnie mógłby wejść na serwer????

siggyg.png

Uploaded with ImageShack.us