Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Problem Czarny Ekran

Wino97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie wchodzę do gry gram chwile i czarny ekran się robi i brak odpowiedzi.

Jakieś pomysły?

Z góry thx!

Opublikowano

Moze ja moge jakoś pomoc miałem podobnie jesli masz Windowsa XP SProboj zrobić tak :

Wejdz w Start / Ustawienia / Panel Sterowania / Ekran

i Pojawia sie takie cos i klikasz ustawienia / Zaawansowane / Rozwiązywanie Problemów /

i Masz Tam Przyspieszenia sprzętowe i przesun to cos tam na 3 kreske od Początku

Może Zadziała Prosze :)

Opublikowano

Mam Viste home basic ale jest dużo opcji z xp spróbuje zaraz zedytuje posta i napisze czy pomoglo

Narazie w opcjach coś pozmieniałem i gites zobaczymy na jak długo

Opublikowano

Mam identyczny problem jak Wino97. Gra raz działa pół godziny innym razem brak odpowiedzi jest po 30sek.

Co zmieniłeś w ustawieniach Visty? Bo Ja już przerzuciłem się na win7. I w ustawieniach ekranu zakładka rozwiązywania problemu ma u mnie jeden przycisk Zmień ustawienia ale nie można go wcisnąć.

Nad przyciskiem jest komunikat który mówi o tym ze ustawienia można zmienić jeśli pozwala na to sterownik. Jednak u mnie jest jeszcze taki problem ze aktualizacja sterowników karty graficznej jest nie możliwa lub ja nie wiem jak to zrobić.

W laptopie jest GF 8600M GT który może rozszerzać pamięć poprzez RAM. Wszelkie próby aktualizacji sterowników kończą się komunikatem że sterownik graficzny nie mógł odnaleźć zgodnego sprzętu graficznego. Przy automatycznej aktualizacji wyskakuje komunikat System Windows ustalił, ze oprogramowanie sterownika dla tego urządzenia jest aktualne. Data sterownika 2007-09-19 Wersja sterownika 7.15.11.5665.

Z żadną inną grą nie miałem do tej pory problemu. Reset gry co parę minut jest naprawdę męczący i zniechęca do gry ;/

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Ja miałem czarny obraz ( mam xp) i zastosowałem sie do porad dodoni. Teraz wyskakuje mi error Bad video card drivers! . Wiem że musze zainstalowc sterowniki ale do Radeona 9200 niema normlnego sterownika instalujesz i juz tylko jakies programy AVI ktore nic nie daja

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

A ja mam tak

: Minecraft has crashed!

----------------------

Minecraft has stopped running because it encountered a problem.

If you wish to report this, please copy this entire text and email it to [email protected].

Please include a description of what you did when the error occured.

Pomóżcie :>

z góry dziekuje

Zbieram + :)

Opublikowano

Mi sie to wclae nie podoba mi zawsze to wyskakuje jak zmieniam w opcjach na dystans tam jest normal far i inne jak ustawiam na far to po jakiejś 30 minutach mam czarny ekran nie wiem o co chodzi???

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

temat yy zmień nick mi to pomogło :):)

wojtasc908 jak wejdziesz na multi wpisz /register haslo a pozniej zeby wejsc to wpisz /login haslo

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

• 1 rok później...
Opublikowano

ja terz mamprblem do minecraft jak go włonczam i sie loguje to komputer sie restartuje wie ktoś co mam zrobić?

mam xp karte graficzną via chrome 9

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja mam tak

----------------------

If you wish to report this, please copy this entire text and email it to [email protected].

z góry dziekuje

A ja mam tak

----------------------

z góry dziekuje

hmmmm masz jakis nie kompatybny mod chyba.... radze ci usunac mody :( to jedyne wyjscie,Lub masz cos z minecraft. pozdro. Liecz na like :)

Usun minecraft :) lub sproboj zaktualizowac minecraft'a ;d pozdro.

Opublikowano

Może jak komuś trzeba pomóc to wypadałoby napisać parametry sprzętowe !? Bo tak to nic nie pomogę ...

• 3 lata później...
Opublikowano

Sorka, że się tak wcinam. Moja koleżanka ma problem z Minecraft Premium. Świeżo go kupiła i klapa. Nie da się grać. Obraz cały czas się zmienia. Wersja nie ma znaczenia, na każdej tak jest. Miała wcześniej minecraft by zyczu. Pomożecie, bo nie mam już do niej sił..   Czy to możliwe, że jak nie usunęła minecraft by zyczu przed instalacją premki to właśnie to spowodowało błąd?  

post-1496267-0-52075200-1458480484_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...