Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bląd - podczas odpalania injectora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze powioedziec co sie dzieje jak chcem zainstalowac insectora to wyskakuje mi taki blad aplikacji"Aplikacja nie zostala własciwie zainicjowania (0x0000123). Kliknij przycisk OK, aby zakonczyc Aplikacje"

Prosze o pomoc bo chcem go zainstalowac a nie moge;( Dziękuje za wszystko oczywiscie bd +!;)

Opublikowano

Trochę chęci...

To jest ukryta treść, proszę

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Mam jeszce 1 problem jak chcem zainstalowac netFameworka 4.0 To pokazuje mi sie taki komunikact;( "Do przeprowadzenia tej instalacji jest wymagany Instalator Windows w wersji 3.1 lub wyzej odwiedz stronę http://support.microsoft.com/kb/893803 aby uzyskac odpowiednia wercje Instalatora Windows 3.1 dla tego systemu" I mam takie pytanie czy jak go Zainstaluje to nie stanie mi sie nic z Kompem? bd za to + dziękuje;)) I jeszce 1 gdzie moge znalezc ten lick do downloadu?

Opublikowano

Masz system SP1 pewnie. W nim takie blędy wyskakują.

Nic się nie stanie. To jest normalna instalacja.

Zobacz też czy przy odpalaniu WR nie wyskakuje Ci błąd z kernell32.dll.

Pobierz to i będzie ok:

To jest ukryta treść, proszę

1373662483-U83583.png

Opublikowano (edytowane)

Kurcze;( ZAinstalowalem teraz tego instalatora windowsa 3.1 i chcem zainstalowac netFramework 4.0 i pokazuje sie teraz inny blad:( "Przed uruchomieniem Instalatora trzeba zainstalowac 32-bitowy skladnik Windows Imaging Component(WIC) Odwiedz centrum pobireania Microsoft, Aby zainstalowac Skladnik WIC , a nastepnie uruchomic ponownie Instalatora"Nie jestem dobry w te klocki dlatego sie pytam bo ja calkiem nie wiem o co w tym chodzi:( Wiec Prosze o pomoc kolejny raz;)) Bd +++++++++++!

Dobra juz mam zainstalowalem najpierw netFramework 3.5 a pozniej netFramework 4.0 i nazacie sie instaluje;))

Edytowane przez jakub2505
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...