Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hackshield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzystam z najnowszego Kamer moda z 07.03.2011 jest w nim standardowo plik metin2client.exe korzystam na nim z WaitHacka czy HackShield wykrył to?

Jeżeli tak to dostane bana? :< Proszę też o link do dobrego obejścia HackShielda z góry dzięki

Opublikowano

Dobre obejście: (Pan Misiekantos253 założył temat ;). Jeśli pomoże plusy dawaj mu, nie mi.)

To jest ukryta treść, proszę

Pozdrawiam, reedy66.

beznazwy1hh.jpg
Jeśli chcesz się dowiedzieć jak zarobić ok. 2500 PLN brutto miesięcznie
w internecie, nie wychodząc z domu - na tej stronie wszystkiego się dowiesz
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

Dobre obejście: (Pan Misiekantos253 założył temat ;). Jeśli pomoże plusy dawaj mu, nie mi.)

To jest ukryta treść, proszę

Pozdrawiam, reedy66.

Już próbowałem to zrobić lecz w HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\EagleNT nie mam pliku EagleNT :<

Waszym zdaniem lepiej teraz założyć nowe konto czy grać na starym i ryzykować że nie dostane bana? :<

Opublikowano

Jak wrzucasz waithacka to nie pokaze ci sie blad detect \game hack, bo to sa pliki dogrywane do clienta gry a nie zewnetrzne programy. Jak nie masz tych wpisow to uzywasz tylko bypassa najnowszego. Jak nie bedziesz expil tam gdzie duzo ludzi expi (bo, swiatynia, expowiska w m1/m2, ezo, red las itp.)to malo prawdopodobne ze bana dostaniesz.

Opublikowano

Jak wrzucasz waithacka to nie pokaze ci sie blad detect \game hack, bo to sa pliki dogrywane do clienta gry a nie zewnetrzne programy. Jak nie masz tych wpisow to uzywasz tylko bypassa najnowszego. Jak nie bedziesz expil tam gdzie duzo ludzi expi (bo, swiatynia, expowiska w m1/m2, ezo, red las itp.)to malo prawdopodobne ze bana dostaniesz.

mam wait hack R3

są tam pliki misiekantos253_pc.eix > misiekantos253_pc.epk > index

czyli za używanie waithacka nie grozi mi ban? bo już nie wiem czy grać na nowym koncie wole nie ryzykować wbije większy lvl i dostane bana w tym czasie na nowym koncie mogę wyexpić taki jak mam na obecnym

Opublikowano

Odczekaj trochę 2 tygodnie, i zacznij grac :)

Jeśli ktoś widział jak używasz WH i nie zgłosi tego przez 2 tygodnie sprawa ulega "przedawnieniu"

Nikt nie widział expie na waithacku wyłącznie w nocy i w odludnych miejscach ponieważ w metinie miałem już 4 bany za hacki zawsze perm teraz się strasznie boje 1 bana dostałem dlatego że gm mnie złapał na multihacku a pozostałe 3 z powodu że hackshield wykrył fishboty :< wtedy nawet nie wiedziałem do czego służy hackshield

Opublikowano

To tak jak mówiłem:

1. Odczekaj 2 tygodnie(w między czasie zrób se buffa)

2. Zablokuj HS'a (masz na forum pełno tematów z tym) masz spis

3. Grasz jak gdyby niby nic

PS.

Jak robisz postacie rób trudne nicki np. "adfsdgrf51" "dafsdfx1CSDca" itp. tym sposobem masz mniejsze szanse że GM'owi będzie chciało szukać się twojej postaci :P - pewnie z 6 razy się pomyli przy wpisywaniu nicku a ma jeszcze z 50 osób do zbanowania :)

1327238783-U261492.png

• 5 tygodni później...