Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, chodzi mi o to że na moim cliencie działa połowa hacków które już nie działają, expie juz 9 nocke nabiłem 20 lvl od 50 do 70 w v2 i brak bana. Czy to możliwe że mój client metin2 niewysyła logów ?

norvos.png
Opublikowano

Jeżeli masz takiego metina to go wstaw tu na forum ! niewiem może udało ci sie zatrzymać taką wersję metka która nie ma jeszcze doskonałego HS

Opublikowano

mozliwe to zalezy od szczescia pobanowali mi wiekszasc kont a mam ninje w tej chwili ma 72 ale od 65 expilem na waicie w v2 i to jakis 1tyg temu a inne postacie np woj 75 ban postacie z yangi ban mialy+15lvl a ban za nielegalne...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie masz żadnego takiego clienta... Każdy client wysyła logi i jak zbiorą wystarczającą ilość kont na cheatach to masowo banują.

Tak to działa :]

Opublikowano

@up , bez plików Hs nie zalogujesz się na server

Z tego co wiem to EM2 Sam blokuje HS (tak pisze na stronie EM2)

userbar.pngub_21.gif

18573.png35324.png

21571.jpg10608.jpg

22592.jpg32024.gif

Opublikowano

Czysty fart , albo gmowie dają Ci pograc dlużej ,zebyś wlasnie pisal tkaie posty na mpc jeszcze podaj nam nick w grze i na jakim świecie grasz ^^

Gif off.

Opublikowano

Żaden fart... Od kiedy wprowadzono HackShield było 5 masowych banowań, a pod koniec marca będzie 6...

Więc Ci którzy myślą, że mają jakiegoś magicznego clienta- mylicie się i niedługo dostaniecie bana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...