Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hardcore Mode Coming Soon

GiH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hardcore.... to jakies koejne gowno przez ktore zaczynam miec lagi a do ubiorow zbierasz literki... i dostajesz stare "nowe" ubiory;0

Opublikowano

hardcore mode coming soon to kolejny poziom

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

przy kazdym koncu rundy jak jest tabela wyników to tam masz na jasnoniebiesko u góry polecam grać na emblem na uo bo są 2 literki

a do tematu hardcore mode to chyba ta obronna mapa

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

@up nie zgadzam się ta obronna mapa to "deffinited" czy jakos tam nie pamiętam ;O Hardcore to pewnie specjaln tryb w zombi w którym wszystkie zombiaki są szybsze i mocniejsze

Opublikowano

hardcore mod będzie polegał na tym ,że będziecie musieli bronić jakieś kapsuły tak jak na koreanie ...nowa mapa i w ogóle .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Hardcore Mode to jest taka nowa mapa na Zombie Mod w stylu obronnym. Wyjaśnie o co w tym chodzi. Rozpoczyna się na pewnej mapce i w takiej kuli jest uwięziony Król Zombie i zombie do tego podchodzą i tą kulę chcą rozwalić. A jak ją rozwalą to koniec gry :)

Licze na +

Sry za pismo mam problemy z spacja

Opublikowano

Jeszcze nie wiadomo o co chodzi, ale będzie to jakiś nowy tryb gry (coś jak hero mode) z jakimś eventem.

Szczegółów nie poznamy pewnie do samego patcha.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

@up. nie rozumiesz że jeszcze tego nie ma!! jak masz tak reagować na wszystkie update, eventy, mody itd. to lepiej się nie odzywaj. kup sobie lepszy internet to nie będziesz mial lagow. (minimum 2mb)

snikersproject1.png
Opublikowano

Co do hardcore mode to:

Jest to trudniejszy poziom w zombi (trudniej je zapić i zadają większe DMG)

Wraz z Hardcore mode zostanie wprowadzony tryp DEFENCE MODE ;) (CHYBA ! (no takie coś było na koreanie i podobna reklama :P))

Pomogłem ? To daj +

dinohund.gif

demon01pl.gif

Znam sie na WR Japan i KR

We wszelkich tych sprawach pisać do mnie na PW ! A nie spamować na forum !

Opublikowano

a mi sie wydaje ze to bedzie cos takiego jak w Batle field bad company 2, że nie widac celownika, nie widac ile ma sie naboji w magazynku, (poprostu widac tylko bron i rece) i ginie sie tak jak w realu czyli ze po 2 strzałach giniesz. I moze bedą sie sciany waliły tak jak w BFBC2?

ale to są tylko moje myśli....

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

a mi sie wydaje ze to bedzie cos takiego jak w Batle field bad company 2, że nie widac celownika, nie widac ile ma sie naboji w magazynku, (poprostu widac tylko bron i rece) i ginie sie tak jak w realu czyli ze po 2 strzałach giniesz. I moze bedą sie sciany waliły tak jak w BFBC2?

wątpie. Gdzieś mi mignęło, że silnik gry nie pozwala na taką interaktywność przedmiotów/ścian etc.. ale mogę się mylić.

signgen.gif
Opublikowano

Ciekawe jak będziesz celować jak biegasz z bronią która zawsze jest skierowana w inna stronę niż celownik na środku ekranu.

Wiem co to i gry w których to wprowadzają źle kończą.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Jak gdzieś indziej? Zawsze jest w środek. To jak niby AUGiem się strzela? xD

snikersproject1.png
Opublikowano

No way. Tak jak napisał ktoś up, to bo wymagało modyfikacji silnika. Na pewno żadnych zmian z noszeniem/podnoszeniem/wyrzucaniem broni nie będzie, bo jest to z tym (syfiastym) silnikiem Jindo po prostu nie możliwe.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Jak na razie pozostało nam czekać do update, chyba że jakiś GM poda info lub na głównej stronce będzie

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...