Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undeteced][20.03.2011] M&R Hack By Muter81 & Radek47 -Svp,Gmwarn,Matrix, [1.0.5]

Beater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Oto nowy haczek od M&R wreszcie wersja 1.0.5

Reprezentujemy MPCForum i tak zostanie

################################################################################################

# void zmiany_w_nowej_wersji()

# {

# *(float*) - SVP "Ustawia wszystkich w jednej lini " //coś jak OPK ale dla snajpera

# *(float*) - GM Warn "Macie do wyboru Crash albo Massage" //gdy wbije GM na room bdz wiedzieli

# *(float*) - Teleport "Zapis pozycji F5 Wczytanie F6" //Teleportujemy sie w zapisane pozycje

# *(float*) - Drunked "Jesteśmy pijani" //Umila gre heh

# *(float*) - Matrix "Strzelamy w spowolnionym tempie i z lepszymi efektami" //Coś nowego w cheatach

# }

###############################################################################################

SCREEN

mrhack105.jpg

DOWNLOAD

http://www.speedyshare.com/files/27496328/M_R_Cheat_1.0.5.rar

SKAN

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=fff0c83cb1beeb0b6b016a8d733c98ea8f34034d7e82a49c148b42f0103c38ca-1300571683

Jak sie KotekPL wypowie gdzies w temacie + mu sie należy

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

/nie wiem co sie dzieje... ale gdy sciagam hacka wyskakuje mi komunikat system windows..."system windows nie moze otworzyc tego pliku" nie wiem czemu ??pls o pomoc

Opublikowano

opcja Matrix z innego forum wzięta a sam mi mówił że tylko adresy podmieniam a ty to samo robisz

o i to nie nazywa się Matrix tylko HawkMode

Hack Crashuje po 8min GRY

Opublikowano

Zgadzam się z siwym. Ta opcja pojawiła się już wcześniej w hackach na innym forum i autor tej opcji nazwał ją HawkMode.

DAJ PLUSA

:)

Opublikowano

ta jasne najgorszy radek mi nie pomagał tylko na początku troche podpowiedział ale reszta sama

mówisz że jestem najgorszy to dlaczego twój hack nie ma Crosshair a mój ma i dlaczego wczoraj pisałeś do mnie na GG i prosiłeś żeby ci dał kod do User Finder

Opublikowano

Hmm Kamil z tego co wiem crosshair masz odemnie... Crashował twoj. Hack M&R nie crashuje, a także nie laguje.

Opublikowano

ta prosiłeś mnie o Pomoc

myślisz że dał bym ci User Finder potym jak mnie wyzywałeś i inne zobaczymy kiedyś kto tu będzie pro

i nie nazywaj siebie mistrzem bo tylko gnojem jesteś

oto przykład :

mpsyxxe.jpg

Opublikowano

Czy ktoś by mi mógł powiedzieć co mam dalej zrobić bo nigdy jeszcze nie używałem Haków gdy włączam M&R.exe pojawia się czarna ramka z zielonymi napisami odpalam warrocka. Włącza się chack shield i znika ta czarna ramka. Co mam zrobić aby włączył mi się ten chack??

Opublikowano

Odpalasz M&R.exe Włączasz Warrocka i grasz

7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Jak zobacze tu jeszcze jeden post z pretensjami / wyrzutami / obrazami do kogokolwiek to będę bezwzględny.

Rozmawiać między sobą możecie na GG / PW. Mnie i pewnie resztę userów też, to nie interesuje..

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Czemu jak mam ten hack włączony to mi strasznie laguje? Jak wchodzę do pokoju to dopiero po 5-10sec wchodzę do niego itp. Takie coś mam tylko przy Twoim hacku.

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Muter , ja tego nie rozumiem jak można siebie nazywać mistrzem ...

Mistrz to Croner, Neo I.I.I itp. ich można nazwać mistrzami.

Umieją zrobić praktycznie wszystko.

Wyszukać adresy do Bypassa,

napisać całą bazę od zera.

Jak im dorównasz na pewno będziesz mistrzem ^^

1365881062-U68160.png

Opublikowano

oj.... hackerX jestem mistrzem wporównaniu z umiejętnosciami Siwego ..... nie w porównaniu z Najlepszymi Coderami... przemysl

Opublikowano

Dzisiaj obczyszcze kody dodam kilka opcji i uśpie je gdy są off zeby nie ingerowaly w adresy

myśle że to pomoże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...