Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Programisu Do Zrobienia Maszynki Do Expa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak wiemy jest już waithack o dużym zasięgu, ale i tak nie bije łuczników .

Więc pomyślałem o prostym programie który co jakiś czas by uzywał klawiszy strzałek i podpinał sie pod proces metina

np co 5 s wciskał by klawisz strzałki w lewo na 1s potem strzałki w gore tez na 1 s potem prawo i doł.

W ten sposób byli byśmy ciągle w tym samym miejscu, a łuczniki byly by pozabijane .

Metoda z waithackiem jest szybsza niz exp is easy

Niestety ja nie znam się na językach programowania także prosił bym aby ktoś coś takiego wykonał to na pewno ułatwiłoby grę wielu osobom

Opublikowano

a moze dac temat zrob mi exbota i kowal hacka czlowiku jak sie nie znasz to pocoo wychodzisz z takimi tematami nikomu sie nie chce spelniac twoich zachcianek bo ja sobie tez moge zalozyc temat zrob mi ktos felieto to watpie ze ktos sie zgodzi

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Idioto przecież to nie tylko dla mnie .... to nie są moje zachcianki ... Z takimi ludzmi jak ty to tylko do Niemców i Oświecimia

Żydzie ... Dałem swój pomysł , jeżeli całe forum miało taki tok rozumowania jak ty to już dawno by upadło .

Idź i się pobaw w piaskownicy z kolegami

Opublikowano

Wystarczy poprostu zeby bot podchodzil do mobow, a Waithack z malym zasiegiem je zabijal, do tego Kamer Mody autopoty + uzywanie skili i mamy gotowego exp bota.

Opublikowano

Tak ale myślę że zrobienie czegoś co po prostu wciska klawisze strzałek co jakiś czas jest łatwiejsze dlatego to zaproponowałem

Opublikowano

Po raz 2 powtarzam ze Metin2 nie obsluguje komunikatu WM_KEYDOWN tylko korzysta z interfejsu DirectX

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...