Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vicrotymt2

Eryk16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

wraz z kolegami stawiany serwer hamachi victoryMt2;] a więc coś o serwerze...

serwer Tworzymy dla tych, którym znudził się metin2 i zbędne wydawanie yang na allegro.

NPC... ku u nauczycieli;] do handlarzy dojda <oprocz co na PL> dojda bronie na 30lv zwoje, kamienie duszy+4 kamienie duchowe, pigułki oraz rada pustelnika

kowal;] ulepszanie bez ulepszaczy, szanse na ulepszenie takie jak na PL> + co ciekawe ulepszanie w DT nie mialo by sensu, dla tego też w DT szansa na ulepszenie 50%+

bronie: bronie na 75lv + ulepszenie z broni na 65lv np na syrka bez epikow

zbroje: aktualnie weszly jak na PL niebianskie stalki + helmy ktore takze weszly na PL

maksymalny poziom? to 99lv, nie ma sensu dawać większego, gdyż bronie sa na 80lv a zbroje podobnie więc gra była by nudna.

raty: drop itemow bedzie 3xPL by nie było tyle smieci z dropu.

yangi: nie ma co oszczedzać 8xPL by spokojnie bylo stac kazdego na potki:D

exp okolo 5xPL by w dzien dalo sie nabic 60lv, kolejny dzien 70lv i tak co dzien o 2 lv mniej^^

ktoś może mówić: " nie ma peleryn" " nie ma pierscienia expa" " nie ma gm moda"

gra powinna być przyjemna dla tego iż nie bedzie to ani serwer pvp ani ze zbednymi dodatkami jakimi sa epiki. serwer dla graczy ktorym nudzi się żmudne expienie oraz nie chcą grać tylko na epikach^^

PS. zwiększony drop bedzie ku poli, oraz marmurów. z mysla o ninjach archerach szczegolnie beda dropily marmury bardzo często;]

pisałem opis na szybciora ale w razie pytań pisac komentarze chętnie odpowiem;]

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Opublikowano

Serwer hamachii? Postoi kilka dni i padnie. Na serwerach hamachii nie idzie expić przy ok. 2,2 gb RAM, bo wywala przy spocie. Byś musiał dać na serwer z 8 gb. Ale nie przypuszczam nawet, że tyle masz. Jeśli jednak chcesz zrobić ten serwer, to albo zostajesz na hamachii ( hard i hamachii to się wyklucza!), albo pozbierasz kase na dedyka;)

Opublikowano

sprzęt sprzętem to nie chodzi o to chodzi mi o to byscie powiedzieli wlasne zdanie na temat serwera nie to ze hamachi i tylko hard nie 4 fun.... a czy bedzie dedyk to sie okaze czyw ato wykupic

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

• Dodaj nową pozycję...