Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z kasą na zszc jest jakis sposob na zarabianie? wiecie elkisiry nieoplacalne no bo dosc zadko leca ;) a eq teraz dosc drogie a pelno osob widze w sosach i to nie tylko turkow ;D Prosze o sensowne wypowiedzi

Opublikowano

Bić lvl i dropic itemy pimpować je i wtedy sprzedawać albo kupywać ZSP i jak jest to możliwe sprzedawac itemy z IM

Pomogłem? daj +!!

Opublikowano

Albo kupić Clocki/Grap pety i inne itmy z IM za bardzo tanio i sprzedawać drożej. Tak jak ja kupuiłme wolf white za 450m a sprzedałem za 520 + kilka elixir weaponow :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Albo kupić Clocki/Grap pety i inne itmy z IM za bardzo tanio i sprzedawać drożej. Tak jak ja kupuiłme wolf white za 450m a sprzedałem za 520 + kilka elixir weaponow :D

Jak kupić grab peta? poproszę o dokładny [tut] że tak powiem ;p

Opublikowano

@Up jak mozna nie wiedziec jak kupic peta, dobra wiec tak kupuje sie peta przez trade najlepiej kupic wg mnie martwego i do tego clocka ale mozna tez kupic juz peta z zaladowanym clockiem, poprostu oglaszasz sie ze chcesz kupic grab peta i kupujesz.... zadna filozofia

Opublikowano

@Up jak mozna nie wiedziec jak kupic peta, dobra wiec tak kupuje sie peta przez trade najlepiej kupic wg mnie martwego i do tego clocka ale mozna tez kupic juz peta z zaladowanym clockiem, poprostu oglaszasz sie ze chcesz kupic grab peta i kupujesz.... zadna filozofia

A za spam bota mi coś zrobią?