Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Okradli Mnie Jak Sie Wybić

romder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo okradli mnie mam 34lvl ninja dagger, i 2 woje bosy 30 i 35lvl jak sie wybić. mam od kolego 10kk na start.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

fishbot albo kup yang na allegro(1kkk=10 zeta)

możesz też kupić jakieś slabe eq i metki w m2..

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

nieużywam botów, chacków etc.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

czyli niema legalnego sposobu żeby szybko zarobić te 100-150kk?

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

Kupuj tanio sprzedawaj drożej. Wiem że trudno okazje trafić ale na niektórych serwerach boty bardzo tanio wystawiają sklepy i można sie nieźle dorobić. Ja też zaczynałem zarobek od 10kk :)

Opublikowano

za 10kk nie kupisz praktycznie nic ;d tygra+9 na s24 chodzi po 120kk...

jedyne wyjscie to allegro (8,50 1kkk)

http://allegro.pl/metin2-yang-1000m-agronas-arkantes-eteor-phantos-i1512510875.html

polecam tego sprzedawce, wszystko uczciwie i trwalo okolo 2 min jak kupowalem 4kkk

@edit zalezy jaki serwer ;d jak s24 albo s13 to moge cie dopomóc paroma yangami

f20c10ef0fe2.gif fakkju.gif

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1300788117-U0.png

xD

Opublikowano

Zrob postać na kawałki klejnotu, jeden chodzi za 20kk a w godzinę ja miałem z 15 15*20=300kk (i tak nic za to nie kupisz :) )

userbar.pngub_21.gif

18573.png35324.png

21571.jpg10608.jpg

22592.jpg32024.gif

Opublikowano

i właśnie przez was allegrowicze są takie ceny na serwerach :)

co do tematu to użyj 35lv jako dropera do m2 na metki jak masz boja, a dwoma 30lv fms'y, k.k itp

Opublikowano

a gdybym dropił nimi zęby orków? dropią nietylko z BO, tylko z orka, występuje on sam, bez grupy i jesr słaby, a 1 zab to 80k*3=240kk zakładając ze tylko po 1poleci

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

a gdybym dropił nimi zęby orków? dropią nietylko z BO, tylko z orka, występuje on sam, bez grupy i jesr słaby, a 1 zab to 80k*3=240kk zakładając ze tylko po 1poleci

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

10kk to teraz grosze ;) a najlepiej i najszybciej fb albo allegro.

logo1yk.jpg

Tylko życie... poświęcone innym warte jest przeżycia.

Zbieram plusiki ' + '

Opublikowano

dropaj 35levl z metinów w m2 ;) wczoraj 2x aura, berek, i dużo badziewnych ku. Jak grasz na s24 też mogę dać troszkę kasy

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

polecam jakimś sposobem wbić 40lvl i na dt chodzić

satans.jpg

Dusza LuCka jest nieśmiertelna!!! Czerwony to krew i piekło więc zbieram-

Opublikowano

Jeżeli masz troszkę forsy na zbyciu to polecam kupić 1kkk+ na allegro ew. sms na is'a i rękawica złodzieja ;). Oczywiście jeżeli masz czas bo rękawica złodzieja to fajna sprawa a dorobić się przy tym idzie w chwilkę nawet zaczynając od 1lvl 0 eq, a i jeśli już to idź do m3 :)

Zbieram-

Piszę poprawnie po polsku

Opublikowano

Masz do wyboru parę rozwiązań:

1. Odpalasz Fb tym 3 postaciami.

2. Kupujesz yangi na allegro.

3. Robisz trzech droperów i puszczasz w m2 na kk. (lecz musisz kupić esy m2 [koszt 30zł miesiąc] lub odpalać za free w godzinach 7.00-8.00 , 17.00-18.00)

Ja jestem za allegro możesz kupić je za pomocą sms'a czy przelewu i są bardzo tanie ! ;)

Pozdrawiam xLong ! B)

2mg3ll.jpg

Sygnatura mojego autorstwa robiona amatorsko

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...