Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Heriotzamt2

PowerBody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szamn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Witam Serdecznie Wszystkich Forumowiczów!!!

Chciałbym dzisiaj zaprezentować Wam całkiem nowy i najlepszy!!! polski prywatny serwer Metin2.

Na serwerze bardzo dużo nowych broni i różnego rodzaju itemów np. "Miecz Feniksa" "Ostrze Wiatru" "Wodny dzwon" "Niebiański łuk" Nadmieniam, że bronie, które podałem robił sam [GA] serwera!!!

Na razie maksymalny poziom przewidujemy na 127 jednak po udoskonaleniach maxymalny do wbicia poziom będzie wynosił 250 lvl.

Dla każdej klasy postaci będzie dodany NOWY SKILL!!!, jednak będzie on dostępny po osiągnięciu pewnego poziomu.

Serwer jest opłacony z góry na 2 lata!!!

Jego parametry to :

RAM- 16 Gb

Łącze- 1Gb

Procesor- 4x 2x 2.66+ GHz

Serwer będzie Medium czyli pół hard pół easy exp 150-200% Yang z moba 5-15k

Przewidujemy start serwera 25.03.2011 o godzinie 18.00!!!

SERWER JEST W 100% ZABEZPIECZONY PRZED WSZYSTKIM.

POZDRAWIAMY!!!

[GA]Soczek

[sGM]Boczko

Opublikowano

Na dwa lata wykupiony? Coś mi się wierzyć nie chcę, bo za takiego dedyka trzeba by wyłożyć dużo, dużo kasy... Ogólnie mało info na temat serwera.

Opublikowano

Serwer jest wykupiony na 2 lata z góry i proszę nie pisać takich komentarzy, gdyż mnie to irytuje. Jest wykupiony za duże pieniądze. Pozdrawiam [sGM]Boczko

Opublikowano

Dziękuję, że napisałeś. Każdy jest człowiekiem a ja mam sklerozę ^^. Już dodaję.

Pozdrawiam [sGM]Boczko

Opublikowano

z gory na 2 lata no no napisz nam cos wiecej na temat serva nowe mapki jaki is itp jakie bony beda wchodzily zwykle czy przyklad 15/15/15 2k pz w itemku czyli maxymalne czy normalne przybliz nam go troche.

xbjr.png

Opublikowano

Bardzo Was przepraszam. To moja pierwsza zapowiedź. 1. Rekrutacja na razie off. 2. Jeżeli z psa leci 5-15k to z moba w red lesie będzie jakieś 20-35k, więc myślę, że nie będzie bardzo trudno, ale też nie będzie łatwo, w końcu serwer ma być medium. 3. Ulepszacze hmm szczerze nie zastanawialiśmy się jeszcze dokładnie jeżeli będą na proste itemki to będą one u NPC na 100% będą drogie ulepszacze na epiki, ponieważ planujemy co 15 lvli nową broń dla każdej klasy. 4. Ja jestem za tym by nie wprowadzać 6i7 bonu, jednak zobaczymy co powie GA serwera, a jeżeli będzie on wprowadzony to jego maksymalne wartości to będą 5/10. 5. Myślę , że nie będzie metali tylko bodzie serwer nie będzie easy więc trzeba troszkę popracować, żeby być "PRO". Oczywiście będą nowe mapki nowe moby itp. GA serwera jest bardzo dobrym grafikiem i stara się umilić cały świat gry. Oczywiście jakiś IS musi być, gdyż mam nadzieję wiecie jak duże pieniądze trzeba było dać na serwer. Bony będą pół na pół myślę ze będzie wchodziło 10/15 2 ręka hp około 2-3k. Pytajcie dalej na pewno odpiszę.

Pozdrawiam [sGM]Boczko

Opublikowano

Hmm miesiąc kosztuje chyba 500 zł dedyk prawda? Znaczy ja nie wiem ale kiedyś tak było ;d

To 500x 24 to jest 12 tysięcy zł ;d

Duużo wydaliście !!

Rozpisz się .. co u handlarzy jakieś nowe misje czy będzie IS itp itp ..

Opublikowano

System Ulepszeń:

Bronie:

Bojowy Miecz -> Miecz Syrjusza -> Smiercionośne Ostrze -> Miecz Władcy

Miecz Szponu Ducha -> Swięty Miecz -> Miecz Barona -> Złoty Miecz

Smoczy Nóż -> Bezduszne Noże -> Nóż Strumienia -> Lodowe Noże

Partyzana -> Ostrze Boga Smoków = Zabojca Zółtego Smoka -> Miecz Zagłady

Olbrzymi Luk Zoltego Smoka -> Olbrzymi Luk Diabla -> Upiorna Kusza -> Zatruta Kusza

Dzwon Burzowego Ptaka -> Dzwon Smierci -> Himbusowy Dzown -> Dzwon zagłady

Wachlarz Zbawienia -> Diabelski Wachlarz -> Wachlarz Lezacego Smoka -> Wachlarz Nocy

Zbroje:

Zbroja z Czarnej Stali -> szmaragdowa Zbroja -> Szafirowa Zbroja - Czarna Zbroja

Ubranie Czarnego Wiatru -> szmaragdowa ubranie -> Szafirowe Ubranie -> Czarne Ubranie

Zbroja Płytowa Czarnej Magii -> szmaragdowa Zbroja Płyt. -> Szafirowa Zbroja Płyt. -> Czarna Zbroja Płytowa

Czarna Szata -> Szmaragdowa szata -> Szafirowa Szata -> Czarna Szata

Hełmy:

Upiorna Maska -> Ząbkowa maska

Upiorna Maska -> Maska Umarłych

Zamkowy Helm -> Czarny Hełm

Swietlista Czapka -> Czapka Trolla

Tarcze:

Sokola Tarcza -> Pradawna Tarcza

Buddyjska Tarcza -> Mroczna Tarcza

Lwia Tarcza -> Tarcza Zagłady

Tarcza Smoka -> Świetlana Tarcza

Buty, Kolczyki oraz naszyjniki jeszcze nie ustalone !

Aby Ulepszyć Dany Przedmiot Potrzeba: 5x Broszura Szermierki, 1 Biała Perła , 10kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...