Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cwiczenia Dla Grubasq ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na poczatek przysiady 50 rano i wieczorem

cwiczenia z cienrzarkami

jak dasz rade to 50 brzuszkow

pamietaj aby zawsze przed tym rozciagnac sie i zrobic mala rozgrzewke

Niech mama ci zrobi masaz kregoslupa

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

na poczatek przysiady 50 rano i wieczorem

cwiczenia z cienrzarkami

jak dasz rade to 50 brzuszkow

pamietaj aby zawsze przed tym rozciagnac sie i zrobic mala rozgrzewke

Niech mama ci zrobi masaz kregoslupa

Ja cię pierdolę, co za idiota.

Opublikowano

up@ Jaki efekt ? :P Mniej wiecej ;d ( W wakacje bede caly czas na dzialce wiec moge biegac prawie caly czas + cwiczyc...) Do 6 klasy chce wazyc z 45-50 kg... ;d

@Edit

Dodam tez ze prawie codziennie jezdze na rolkach... od 1h do 4h

@Edit2

Dodam ze mam "Steper" wiec moge "biegac" w domu ;pppp

Opublikowano

2-3 miesiące codziennego biegania po 45 minut to powinieneś z 20kg schudnąć. Oczywiście jak potem się nawpierdalasz jakichś fast-foodów czy czegoś takiego to żadnego efektu nie będzie.

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie jem, tzn. nawet nie moge ... jem normalnie w sql mam obiady... ziemniaczki schabik + surowka... Nieraz kasza, pyzy itd.. W domu jem tylko chleb z pasztetem itd itp. ;p

Gość daronian
Opublikowano

W wieku 12 lat ważyłem 85kg przy wzroście 170cm.

Wziąłem się za siebie... W wakacje ponad 6 godzin na boisku z kolegami i widać efekty do dziś...

Teraz mam 20 lat, mam ostro wyćwiczone mięśnie bicepsa i tricepsa, a ważę 75kg przy wzroście 186cm.

Opublikowano

Hm.. Rano wstane przed sql. 50 brzuszkow 50 przysiadow, po sql 45min na steperze, wieczorem 45min na steperze + 50 brzuszkow i 50 przysiadow... - Takie cos moze byc ?

Opublikowano

1.Nie jedz kotletów

2.Nie jedz kotletów

3.Jedz kuczaki i ziemniaki

4.Weź PRZYNAJMIEJ 5 paczek "WEŚ SPIERDLAJ"

A tak na serio weź sie w garść i idz do fitnes klubu

no siema

Opublikowano

@Endymion

Nie jem niczego takiego 0 frytek 0 pizzy 0 czipsow itd... Jem ziemniaki + cos do nich jakis schab albo cos i na sniadanie / kolacje chleb z pasztetem / miodem itd

Opublikowano

skoro na swoj wiek wazysz tyle to ile ty wpierniczasz tych schabowych , pyzow itp??

A co do treningu:) biegaj 4-5razy w tygodniu ... pierwszy tydzien po 20min potem o 15min dluzej w ciągu 8tygodni powinny byc efekty ( musisz tylko solidnie cwiczyc)

Opublikowano

Brzuszki , pompki , przysiady , bieganie i skakanka jest na wszystko dobre i dla każdego

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Nie jeść przed 18 - 19 h , 0 fast foodów i chipsów , ćwiczenia i nie siedzieć w domu cały czas (w sensie , że siedzieć i zbijać bąki ) :)

Opublikowano

a co jak ktoś nie może biegać ? (mam problemy z kolanami, po dłuższej chwili napierdalają jak cholera )

Opublikowano

a co jak ktoś nie może biegać ? (mam problemy z kolanami, po dłuższej chwili napierdalają jak cholera )

Ja miałem jałową martwicę guzowatości kości piszczelowej:

Występuje jedno- lub obustronnie, częściej u chłopców w wieku 10–15 lat. Dzieci skarżą się na dolegliwości bólowe tej okolicy, nasilające się po dłuższym chodzeniu, biegu czy jeździe na rowerze.

W okolicy guzowatości występuje pogrubienie, obrzęk, wzmożone ocieplenie. Występuje bolesność uciskowa tego miejsca. Czynny wyprost kolana może być bolesny. Staw kolanowy jest niebolesny i nie jest objęty zmianami chorobowymi.

Leczenie

Polega na oszczędzaniu kończyny.

W okresie zaostrzeń należy unikać podrażnień tej okolicy, forsownych wysiłków, ograniczyć pełne zginanie kolana. U chorych z dużą bolesnością zaleca się stosowanie pneumatycznej opaski uciskowej, która znosi dolegliwości bólowe, zapewniając komfort choremu. W rzadkich przypadkach są wskazania do leczenia chirurgicznego. Proces chorobowy trwa od kilku miesięcy do 2 lat, przebieg jest zazwyczaj łagodny z okresowymi zaostrzeniami.

Leczę to gówno 2 lata, od czasu powiedzmy świąt praktycznie nie czuje już bólu gdy normalnie biegam czy chodzę, ale przy ponad 10 przysiadach kolano po prostu wysiada a ból jest nie do wytrzymania.

Co do ciebie lenny, brzuszki, pompeczki, lekkie bieganie :)

.

Opublikowano

wiesz, chodze normalnie, często z kumplami, dziewczyną etc. i dziennie wyrobie nawet 10km, i nie czuje tego, (oczywiście, normalne że bolą nogi, ale, nie tak jak przy bieganiu)

jak będzie cieplej zobacze jak będzie z rowerem, thx.

Opublikowano

Jak chodziłem normalnie to mnie tylko na początku pierwsze 2 tygodnie bolało. Potem już zero bólu przy normalnym chodzeniu.

.

Opublikowano

Jak macie problemy z kolanami to nie musicie biegać... Może być rower lub pływanie.

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...