Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Niestety z przykrością muszę oświadczyć że pętle w Auto It nie poprawnie funkcjonują i muszę przerobić go.

Dokładnie to działa tylko 1 pętla z klikaniem AdlibUnRegister("klik1").

Myślałem użyć pętli for (int i=1; i<=9999999999; i++) (żeby była prawie nieskończona pętla )

Co jakieś 1-2h sprawdzać.

Jestem w 2 TI lecz Oni tylko kalkulatorki uczą pisać ;/

Dokładnie chodzi mi żeby w grze działało.

Tzn ustawiam grę w window mode odpalam programik i sobie śmiga.

To jest ukryta treść, proszę

Za pomoc dam 5* oraz + lub -

02758850976702993171.png

1300408940gf.gif

Opublikowano

a tak, powodzenia w przepisywaniu programu

wszystko trzeba przełożyć bo nie ma takich samych odpowiedników

taka mała dygresja , jak mają działać inne skoro ty nasz wykonywanie działań funkcji która działa co 100 ms ! to 1/10 sekundy , nawet nie zdążysz zauważyć ze program wykonał jakąś akcje , trochę w sumie bez pomyślunku napisany. to że działa wielowątkowośc nie znaczy że ci nie wykonuje innych funkcji tylko po prostu program nie ma czasu ich wykonać ( tak somo jak ty nawet zobaczyć wykonanie innej funkcji ) bo na czas wykonywania następnej powinna być przerwana każda inna

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a tak, powodzenia w przepisywaniu programu

wszystko trzeba przełożyć bo nie ma takich samych odpowiedników

taka mała dygresja , jak mają działać inne skoro ty nasz wykonywanie działań funkcji która działa co 100 ms ! to 1/10 sekundy , nawet nie zdążysz zauważyć ze program wykonał jakąś akcje , trochę w sumie bez pomyślunku napisany. to że działa wielowątkowośc nie znaczy że ci nie wykonuje innych funkcji tylko po prostu program nie ma czasu ich wykonać ( tak somo jak ty nawet zobaczyć wykonanie innej funkcji ) bo na czas wykonywania następnej powinna być przerwana każda inna

Powiem ci tak: Skile ładują się od 8- 25 s jest ich 5.

Więc spróbuję dam przerwy 7 sekund i zobaczę co będzie się działo.

Jeśli nie będzie działało to trzeba pomyśleć.

02758850976702993171.png

1300408940gf.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie no wybacz ale to co tam napisałeś nie ma prawa działać niestety. Natomiast co do pętli to w AutoIt działają tak jak w każdym innym języku, nie rozumiem sensu robienia kombinatoryki w stylu:

? Nie prościej użyc pętli nieskończonej?

Ja zrobiłem to tak :

Ale jeszcze lepiej dodać pozycje okna gry do parametrów tego kliknięcia (inaczej po przesunięciu na bok okna nic nie będzie już poprawnie działać), np. poprzez:

EDIT:

Tak swoją drogą taki klikacz jest z założena złym pomysłem, zainteresuj się raczej odczytem\edycja pamięci klienta gry lub chociaż wysyłaniem wydarzeń do klienta bez uzywania MouseClick (daje to tę korzyść iż klient może być zminimalizowany w tle a tym możesz normalnie użytkować PCta )

Opublikowano

Wybitne powodzenia w kwestii przerabiania na Assemblera.

Jeśli nie będzie działało to trzeba pomyśleć.

Zawsze wypada myśleć.

AdLibRegister() odradzam używać. Powinien cały program być w jednej pętli. Wykonywanie danych kliknięć na podstawie GetTickCount().

Ta sygnatura jest pusta.

• Dodaj nową pozycję...