Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Obsługa AgDev

cygan92

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam problem z Botem ponieważ napisałem skrypt i w mieście nie idzie tylko się kręci w kółko, a gdy ustawiłem go na miejscu polowania to stoi i nie expi

Admin Cienia
Opublikowano

@SeQ

Jak ma wracać na spot to zaznacza " loop ater teleport " i to tyle w tej kwestii. Start ze spota czy z miasta różni się tym że na spocie dajesz start bot, a w mieście start walkscript.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Odkrywca
Opublikowano

dobra, na spot wraca mi, ale nie chce kupić potów.

zostawia itemki w storage, robi repair potem idzie do potionków nie kupuje nic idzie po return scroola którego też niema i potem po konia którego także nie chce kupić, i wraca na spot.

@edit Dałem radę :PPP.

a tak nawiasem bot będzie w miare płynnie dobijał ? mówie o podcince i dobitcce bladera. jak tak to powiedzccie a i czy będzie "podbijał" i używał 2 skilli dobijających po sobie ?

czyli : *podbitka* -> dobitka lv 19 -> dobitka lv 45 i potem jakieś normalne skille ? jeżeli ma ktos bladera albo s/s lvl 50+ prosze o odp.

dzięki ;p

Uczeń
Opublikowano

Dobra panowie czytam wasze posty ale nie moge znalezc odpowiedzi na moj problem. Otoz robie skrypt wg instrukcji l@l zapisuje jako default.lst -> kopiuje ..../config/config1/script -> podmieniam dotychczasowy plik zalanczam agbot daje script -> clear/cancel -> zaznaczam default.lst -> wychodze z okna script (jestem caly czas zalogowany w grze.... stoje postacia w miescie) daje "start walkscript" i nic sie nie dzieje ;/ Postac stoi tak z 10 sek. i zalacza sie "start bot" i postac biega w ta i z powrotem.

Co moze byc tego przyczyna???

Jak to rozwiazac?

Admin Cienia
Opublikowano
Dobra panowie czytam wasze posty ale nie moge znalezc odpowiedzi na moj problem. Otoz robie skrypt wg instrukcji l@l zapisuje jako default.lst -> kopiuje ..../config/config1/script -> podmieniam dotychczasowy plik zalanczam agbot daje script -> clear/cancel -> zaznaczam default.lst -> wychodze z okna script (jestem caly czas zalogowany w grze.... stoje postacia w miescie) daje "start walkscript" i nic sie nie dzieje ;/ Postac stoi tak z 10 sek. i zalacza sie "start bot" i postac biega w ta i z powrotem.

Co moze byc tego przyczyna???

Jak to rozwiazac?

Daj log z logconsole w folderze z agbotem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Odkrywca
Opublikowano

@sto

wiesz jak zrób ?

stan w miejscu tam gdzie sie teleportujesz do miasta, to wtedy powinien zaskoczyć albo poprostu miej włączone start bot i odpal return scroola to sie samo zmieni na walkscript ;]

i zaznacz w configu "loop after teleport"

Uczeń
Opublikowano
@sto

wiesz jak zrób ?

stan w miejscu tam gdzie sie teleportujesz do miasta, to wtedy powinien zaskoczyć albo poprostu miej włączone start bot i odpal return scroola to sie samo zmieni na walkscript ;]

i zaznacz w configu "loop after teleport"

Dzięki SeQ pomogło odpalilem scroola.

• Dodaj nową pozycję...