Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie NIE , co ma wspólnego navicat z ce ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie, nie da się.Cheatengine to jednorazowy cheat, tak jak z klonowaniem itemków w nim.Owszem sklonujesz, po wyłączeniu cheatengine one ci znikną.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Wstań nim pogrzebią cię razem z godnością, jeżeli masz flow.To wstań i pomyśl, system jest odzwierciedleniem, co dobre.

Już znam to, światowa finansjera, Apollo i Ticapi, nadchodzi nowa era.Patrzy na ciebie wielki architekt wszechświata, niema już Xadama i niema Abrahama

To pieniądz brudny, pieniądz jest zły nie to nie tak, panem musisz być ty!.Spełniać swe sny, na jawie dbać o styl.Z niczego coś - możesz wejść do tej gry.

Opublikowano

CE służy bardziej do wizualizacji, a nie do dodawanie czegoś. Ja się na tym nie znam, ale z tego co słyszałem tak mówię.

Ja mówię nie.

01298781249509311092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...