Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, proszę od razu o nie pisanie zbędnych postów, jeśli się nie znacie i nie mieliście z tym do czynienia. Od pewnego czasu zastanawiam się, czy nie wykupić konta sbot z Allegro i wynajmować te 2 sloty innym. Nasuwa się teraz pytanie, czy jest to w miarę opłacalne i po jakim czasie zwróci mi się koszt kupna takiego konta. Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Konto na allegro = ~100zł tak w przybliżeniu. Jeden slot do Sbota max za 15zł możesz sprzedawać na miecha. Trzeba jeszcze opłacać Sbota = ~20zł z tego zostaje ci ~10zł dla ciebie czyli po 10 miesiącach ci się zwróci wydatek na konto na allegro jeśli zapłacisz za nie 100zł.

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

15zł ? na allegro po 20 sprzedają albo więcej. licz 20zł czyli 20*2 = 40zł 20zł za bota 20 zł dla ciebie. Czyli 5 miechów... marny interes, bo w każdej chwili może się zmienić rynek, a Ty z kontem zostaniesz. Np. otworzą rejestrację albo będzie nowy bot...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ja na ten przykład jak miałem kiedyś 3 konta czy 4 z sbota to tej osobie co ze mną była w sbocie sprzedawałem za 12zł/miech a tym co byli na reszcie kont po 15zł a to itak było dużo, na allegro są poprostu zdziercy a nie normalni ludzie nastawieni tylko na zysk.

Cierpliwość jest cnotą.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A ja mam inne pytanie sory ze odswierzam temat ale nie chcialem zakladac juz nowego

gdy np. wynajmowalbym sbota komuś i on podalby passy innym i uzywalo by go wiecej ludzi niz jest ograniczenie to co wtedy z kontem ?

Opublikowano

Nic z kontem by się nie stało. Jedynie zablokowałoby się do momentu zmiany HID. Po jego zmianie można ponownie używać sbota, a ty zmieniasz botusername i heja;p Nowe HID do komputera jest przydzielane co 24H.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nic z kontem by się nie stało. Jedynie zablokowałoby się do momentu zmiany HID. Po jego zmianie można ponownie używać sbota, a ty zmieniasz botusername i heja;p Nowe HID do komputera jest przydzielane co 24H.

Botusername nie da sie zmienić z tego co mi sie wydaje :P jedyne co można zmienić to hasło i maila :P

Cierpliwość jest cnotą.

Opublikowano

Botusername nie da sie zmienić z tego co mi sie wydaje :P jedyne co można zmienić to hasło i maila :P

Może i masz racje, ale nie potrzebnie odkopujesz stary temat. Jak na mój gust jest on do zamknięcia już od dłuższego czasu.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...