Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś to czyta to proszę pomóżcie mój brat Piotr miał wypadek na Litwie,jechał służbowo,zderzył się z innym pojazdem w wyniku,którego zginęły 3 osoby z tego drugiego pojazdu.brat był trzeżwy nie miał nigdy nie miał kolizji z prawem,nie pamięta wypadku,jest poważnie ranny ,leży w szpitalu na Litwie.Jako,że wyszedł żywy i jest obcokrajowcem chcą całą winę zrzucić na niego,prawnik twierdzi,że aby go wywieść z Litwy potrzebna jest kaucja bagatela 20-25 tys. euro to jest dla nas nieosiągalna suma rodzina zebrała 5 tys.proszę pomóżcie mi go uratować.Przydadzą się nawet drobne kwoty,ci co go znają potwierdzą,że jest to dobry kolega,brat,syn czy znajomy on naprawdę pamięta tylko jeden wielki huk.Błagam ,jeżeli możecie pomóc dane mojej mamy Piotrowska Barbara Gwiżdziny 9 13-300 Nowe Miasto Lubawskie,nr.tel.604054496 lub 0564728825 , nr. konta BGŻ S.A 42203000451130000010083730 Jesteśmy jedną wielką rodziną dlatego zwracam się do Was o pomoc.Proszę pomóżcie mi uratować brata. Mam 12 lat ,Piotrek ma 28 lat

nfsw_PIETRAS223.png
Opublikowano

Chyba cię pojebało naciągaczu . HA HA

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

• Dodaj nową pozycję...