Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ciekawostka] Jak Zarobic 25Zl I Wiecej W 15Minut? Sprawdz!

w00t?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam dla was kuszaca oferte - chcecie zarobic 25zl i wiecej w 15minut ? otoz jest to mozliwe ! wystarczy ze zarejestrujecie sie na pewniej stronie i odrazu mozecie zaczac zarabiac.

jak zaczac zarabiac i kiedy moge wyplacic pierwsze pieniadze?

wystarczy ze skontaktujesz sie ze mna przez komunikator GG (nr: 8743988), a ja dalej cie pokieruje. pierwsze pieniadze wyplacisz po kilku dniach po zarejestrowaniu sie 3ciej osoby z twojego reflinku

czy oplaca mi sie rejestrowac?

tak oplaca ci sie, dlaczego? za rejestracje z twojego reflinku dostajesz 18 funtow (za osobe), czyli mozna zarobic okolo 80zl na osobie! placac kazdej osobie ktora sie zarejestruje 25zl jestes 55zl na plusie za kazda osobe, oplaca sie?

czy sa jakies wymagania?

tak, musisz posiadac konto bankowe i karte kredytowa/debetowa (moga posiadac twoi rodzice/opiekunowie). po co karta i konto? aby wyplacac pieniadze musisz posiadac konto (ze strony na paypal, a z paypalu na konto). sama karta nie jest nam do niczego potrzebna, tylko sam numer karty. musisz go podac aby strona zweryfikowala cie jako pelnoletniego.

czy jest mozliwosc otrzymania nagrody zamiast pieniedzy?

tak, jest rowniez taka mozliwosc

czy portal jest platny?

nie, portal jest w 100% darmowy

REFLINK (uzyj go do rejestracji a dostaniesz 25zl !)

Kontakt - GG:8743988

nie wierzysz ze zarobisz? oto kilka fotek z wybierania kasy

http://i54.tinypic.com/21j97gx.png

http://i56.tinypic.com/wbqemg.png

http://i52.tinypic.com/2ai0s8x.png

21866.gif
Opublikowano

następny z łańcuszkiem szczęścia , weź nie odpierdalaj maniany to już tyle razu przewaliło się przez kraj że szkoda gadać

zarabiają ci co zaczeli ten proceder i są na szczycie piramidki , ty z tego nic nie będziesz miał , zresztą przy okazji zbierają numery kart

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

następny z łańcuszkiem szczęścia , weź nie odpierdalaj maniany to już tyle razu przewaliło się przez kraj że szkoda gadać

zarabiają ci co zaczeli ten proceder i są na szczycie piramidki , ty z tego nic nie będziesz miał , zresztą przy okazji zbierają numery kart

nie wiesz - nie pisz

strone promuje BBC i CCN, w sieci jest juz ponad rok, a ja juz wydoilem od nich 900zl(wszystko od kolegow ze szkoly) i zadnych problemow nie mam, ani koledzy

21866.gif
  • Dodaj nową pozycję...