Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Drophack W Metin2Modpl Najnowszym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodiz mi o to że mam najnowszy metin2mod i tam jest opcja drop hack i pick up ale ten drop hack nie działa jest napisane nie moge podniesc bo nie zdobyłem tego automatyczie prubuje pick up podniesc ale drop hack nie działa o co chodzi dodałem tez taką kolesiówe do grupy po expiła by sprawdzis ale to samo nie moge podnieść czy osoba w grupie musi byc wylogowana czy co?? prosze o pomoc bardzo DODAM JESZCZE CZY WAM TO DZIAŁA???? a jak nie pliska o innego drop hacka i najlepiej injectro i ominiećie odrazu daje +5 wszsytsko co dam rade:D

Opublikowano

Po naciśnięciu F6 klikasz na drop-hack i po najechaniu kursorem na czyiś itemek zostanie on podniesiony.

Pozdrawiam, reedy66.

beznazwy1hh.jpg
Jeśli chcesz się dowiedzieć jak zarobić ok. 2500 PLN brutto miesięcznie
w internecie, nie wychodząc z domu - na tej stronie wszystkiego się dowiesz
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

Klikasz F6 zaznaczasz opcje drop hack na on, robisz pt i jedną postać wylogowujesz. Idziesz tam gdzie chcesz kraść drop i najeżdżasz kursorem na itemy, które chcesz ukraść.(nie musisz na nie klikać) ;P

Opublikowano

Nie no <_< Czy wy nie rozumiecie, że może ten użytkownik, który założył ten temat ukradnie wam może np. bodzia jak będziecie expić? Albo naszyjnik 2k PŻ?

Koleś założył dziś konto i jest botkiem ,że nie umie kraść dropu... ZROZUMCIE, ŻE CHEATY SĄ UŻYWANE PRZEZ ELITĘ DOBRYCH INFORMATYKÓW, KTÓRZY UMIEJĄ COŚ ZROBIĆ, A NIE TAKA BEZNADZIEJA... Wy im pomagacie, a potem Wam kradną drop, a grać nie umieją..... Gdyby tego nie było. nie było by tylu cheaterów i więcej dropu było by dla NAS, a tak nawet uczciwym cheaterom ciężko jest być Top w tych czasach......

Jestem tym po prostu zażenowany, że każdy botek może grać na czitach... bo zawsze jest ktoś kto liczy na + i mu podpowie...

Co innego np. skillhack, który innym cheaterom nie szkodzi, czy nawet sh.. Ale DH, czy też Expbot albo FB? Czym więcej Fishbotów, tym

małże taniej stoją i jest dla Nas mniej kasy z nich.. :mellow: :huh:

Opublikowano

Nie no <_< Czy wy nie rozumiecie, że może ten użytkownik, który założył ten temat ukradnie wam może np. bodzia jak będziecie expić? Albo naszyjnik 2k PŻ?

Koleś założył dziś konto i jest botkiem ,że nie umie kraść dropu... ZROZUMCIE, ŻE CHEATY SĄ UŻYWANE PRZEZ ELITĘ DOBRYCH INFORMATYKÓW, KTÓRZY UMIEJĄ COŚ ZROBIĆ, A NIE TAKA BEZNADZIEJA... Wy im pomagacie, a potem Wam kradną drop, a grać nie umieją..... Gdyby tego nie było. nie było by tylu cheaterów i więcej dropu było by dla NAS, a tak nawet uczciwym cheaterom ciężko jest być Top w tych czasach......

Jestem tym po prostu zażenowany, że każdy botek może grać na czitach... bo zawsze jest ktoś kto liczy na + i mu podpowie...

Co innego np. skillhack, który innym cheaterom nie szkodzi, czy nawet sh.. Ale DH, czy też Expbot albo FB? Czym więcej Fishbotów, tym

małże taniej stoją i jest dla Nas mniej kasy z nich.. :mellow: :huh:

nom szczerze to mas racje ale chcą pomuc i to sie liczy ale co to twojego tematu jestem z tobą na nie zbyt tak ale dam ci 5 bo załuguje ta odpowiedz na 5 ale co do tego fuh bota to można uzywać nie szkodze zbytni ludzią? bo ja nie używam FB ale bym chciał zobaczysz mój temat? o FB?

Opublikowano

chodiz mi o to że mam najnowszy metin2mod i tam jest opcja drop hack i pick up ale ten drop hack nie działa jest napisane nie moge podniesc bo nie zdobyłem tego automatyczie prubuje pick up podniesc ale drop hack nie działa o co chodzi dodałem tez taką kolesiówe do grupy po expiła by sprawdzis ale to samo nie moge podnieść czy osoba w grupie musi byc wylogowana czy co?? prosze o pomoc bardzo DODAM JESZCZE CZY WAM TO DZIAŁA???? a jak nie pliska o innego drop hacka i najlepiej injectro i ominiećie odrazu daje +5 wszsytsko co dam rade:D

Druga osoba nie musi być wylogowana ;P

Metin2