Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Ujawniono Datę Premiery Might & Magic: Heroes Vi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koncern Ubisoft podał oficjalną datę premiery swojej najnowszej gry zatytułowanej Might & Magic: Heroes VI. Nowa produkcja pojawi się w sprzedaży 24 czerwca bieżącego roku. Będzie dostępna w całej Europie, w tym również i w Polsce.

Przypomnijmy, że gra Might & Magic: Heroes VI jest kontynuacją popularnej serii gier stanowiącej połączenie turowej strategii z elementami RPG. Za jej produkcję zabrało się studio Black Hole Games, posiadające w swoim dorobku takie tytuły jak Armies of Exigo czy Warhammer: Mark of Chaos.

Podobnie jak w poprzednich częściach, będziemy musieli wybrać jedną z wielu dostępnych frakcji w grze. Każda z nich charakteryzuje się odmiennymi jednostkami, budowlami i czarami. W trakcie rozgrywki rozwijamy nasze miasta, budując nowe budynki i rekrutując nowe jednostki. W między czasie odkrywamy mapę i zbieramy surowce oraz walczymy z napotkanymi potworami. Schemat walki pozostanie niezmieniony.

Producent ujawnił również oficjalne wymagania sprzętowe dla Might & Magic: Heroes VI. Minimalne wymagania: procesor AMD Athlon X2 5000+ 2.6 GHz lub Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHz, 1 GB pamięci RAM, karta graficzna 512 MB i 8 GB wolnego miejsca na dysku. Natomiast, żeby cieszyć się najwyższymi detalami w grze, należy dysponować następującym zestawem: AMD Athlon II X2 240 2.8 GHz lub Core 2 Duo E6400 2.0 GHz, karta graficzna 1 GB zgodna z DirectX 9.0 i 2 GB pamięci RAM.

Źródło: Ubisoft

Już nie mogę się doczekać :P Ciekawe tylko ile będzie kosztować :huh:

394591421101183179764.jpeg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

3 RLZ :). Również się nie mogę doczekać i zastanawiam się jakie to będzie miało wymagania w rzeczywistości ;p. Pamiętacie może część 4? Trochu skopana była ;/.. 5 w miarę też niezła. Zobaczymy co nam podeślą teraz :)

Opublikowano

Ciekawe tylko ile będzie kosztować :huh:

Około 100-150 zł pewnie.

Ja czekam na następna część Heroes , napewno kupie.

Opublikowano

Trzecia część i tak najlepsza i nie spodziewam się , że któraś - nawet X była lapsza..

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Według mnie mocno okrojona, a za bardzo skupiono się na grafice. Niemniej chętnie zagram, choć nie mam nadziei, że dorówna "trójce".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...