Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob, Cham, Grifer, Bez Honorowiec Wycial Wszystko W Pizdu

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam dziś przychodze do mojego /home i chce isć ściąć trzcine patrze nie ma zero to się wkurwi*** i poszedłem ściąć tą w mieście i patrz jest ale nie ma pięknej willi pijanego no to pisze temat bo to jest chamstwo!

Kordy:

x:544

z:-222

do

x:553

z:-204

farma to:

x:630

z:-178

do

x:642

z:-143

licze na bana dla tego nooba

@edit

znalazłem skrzynie w mojej melinie i należy ona do:

TheSzczepan4 to ten co mi wcześniej już trzcine kradł

20110319095134.png

Teraz tylko kokosz lub geo sprawdzą czy to on i powinien być perm.! Żal mi aż takich dzieci metina

Edytowane przez Mąka

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mąka nie tobie jednemu wszystko wycieli ...

18.03.2011 Godzina 16.07 Przychodzę na swoją farmę, która jest na zadupiu patrze i co widzę ? A ch**a widzę wszystko ktoś mi zaj**ał.

Nie tylko tobie kradną to plaga dzieci neo. A Mody nie mogą sobie z tym poradzić najwyżej mogą zbanować osobę przyłapaną na gorącym uczynku.

@ Proszę Geoninga aby dodał do Regulaminu Serwera Minecraft dodatkowy punkt dot. Kradzieży, wytłuszczonym drukiem i wielką czcionką,

a kara za takie coś powinna być baardzo wysoka, i może do tego odszkodowanie w euro.

Trzeba coś z nimi zrobić, bo tak nie może być że w ciągu 2h straciłem całą farmę, a Mąka stracił jeszcze więcej nie wspominając o pijanym

,bo to co mu zrobili to szczyt chamstwa i ten kto to zrobił powinien dostać perma wraz z odciągnięciem całej kasy, którą posiadał i przelaniem na konto poszkodowanego.

@ Edit. Aa i ten TheSzczepan4 to już z 20 razy był na forum, kradł kaktusy. Perm dla tego pana, bo to nie pierwszy raz już kradnie.

Opublikowano

Najlepszą rzeczą by był program dostępny dla modów i adminów który po połączeniu ze serwerem i wpisaniu kordów pokazywał by kto ciął teren i kiedy ile tego wyciął...

A w regulaminie dodał bym punkt:

x. Wycinanie hodowli rozwalanie domów i inne griferowaniem skutkuje banem na perma i przekazaniem całego stanu konta do osoby poszkodowanej

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Temat chyba wyjaśniony bo osobą to był Theszczepan4 byli świadkowie itp. sam się przyznał i mówił że ma wyjebane bo ma inne konta więc jeżeli też wam zniknie to podajcie kordy na mpc na pewno ktoś będzie to przeglądał

1390144171-U592769.png

Opublikowano

wiesz ja bylem 3k od spawnu i tka wycieli....

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Możliwe koleś ma chyba sh i to on był nie widzialny na arenie bo jak grifował to go widziałem potem znikł i ścinał trzcine i nawet kicknąć go nie mogłem

1390144171-U592769.png

• Dodaj nową pozycję...