Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ŚWiąTynia CiemnośCi

Norvos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam misję pod Nazwą

Świątynia Ciemności

Do zebrania Swiątynna doktryna swiątynny szal i tłumaczenie księgi klątw

pytanie jest takie z czego co dropi

norvos.png
Opublikowano

chodzi o tą misje?

* Weź misję od Trener Mocy Smoka

* Zabijaj Elitarnych Ezoterycznych Wodzów, aż zdobędziesz Świątynny Szal.jpg Świątynny Szal oraz Swiatynna Doktryna.jpg Świątynną Doktrynę

* Wróć do Trener Mocy Smoka

o to i Twoj drop;]

* 1.700.000 Exp

* 30.000 Yang

* 3x Diament Diament

mam nadzieje ze pomoglem;]

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Opublikowano

* 1.700.000 Exp

* 30.000 Yang

* 3x Diament Diament

oblukalem z wikipedii metina;]

ej sorki za kolejny temat ale mialem blok dodania tematu i nie wiedzialem czy dodal;/

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Opublikowano

Wiem oco ci chodzi.Tę misie dostaje sie na 60 lvl lub 59 niepamietam.I dostaje sie ja od Soon.Tez mam te misie i nie wiem jak sie do niej zabrac.

Opublikowano

Świątynia Ciemności - znajduje się na samym środku Doliny Seungyoung (o ile chobrze napisałem ). Do doliny mozesz dostać się u staruszka w m1...

60 Poziom

Misja od Soon. Udajemy się do Świątynia Hwang i zabijamy Elit. Ezot. Przyzywacz aż zdobędziemy Świątynną Doktrynę, Świątynny Szal oraz Tłumaczenie Księgi Klątw. Wracamy do Soon po nagrodę.

Nagroda: 7.000.000 Doświadczenia, 70.000 Yang, Księga Lidera (2godz.)

-5 platforma w świątyni ja tam sam dropiłem i elegancko dropiło 15 minut i po misji, polecam to samo

Tlumaczenie ksiegi klatw dropi z best. przywolywaczy, dreczycieli w mrocznej swiatyni. Dropi jednak dopiero po wzieciu questa na 60 lvl.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...