Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co daje poli daggerowi? i czy warto je rozwijać? słyszałem że na 35 można z marmurkami juz w V1 expic po 1 grupce czy to prawda? i jak ogólnie działo poli? dodaje siły, hp czy co?

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

Na 42 lvl nawet z poli z 1 pkt możesz iść expić do v2 z buffem ale musisz mnieć eq z bonami 1,5k pż , i jelona +9 sr min 20%

Ja mam 13k pż i jelona +7 śr 30 z kd Potwora +3 i biore po 2 grupki a z buffem 3 , mam 53 lvl i poli na m8 :)

MELIUS EST SEDERE BRAVE ET PRAECLARIUS MULTUM AC DIU

Legenda
Opublikowano

Warto ją rozwijać, ponieważ na 30lv+ możesz iść do v2 expić. Lecz przed expieniem musisz zrobić jakieś przyzwoite eq.

Jelonek +8/9 śr. 30+ z kd śmierci oraz potwora +3/4

Wypadałoby wbić poli na M

Łącznie około 10k hp

Buffa z błogosławieństwem na M

Myślisz czemu akurat jelonek a nie koziki dla daggera na poli? Jelonek ma większe obrażenia.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

@UP exp leci zależnie od levla, tylko, że na poli wbijasz lev szybciej bo mocniej bijesz, a szybkość wszyscy mają na poli podobną.

Jak Cię stać, to rób poli na P, na poziomie P to marmurek chyba 30minut trwa, jak nie więcej

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

Jezeli poli masz ponizej P z 9 marmurami nie ma sensu isc do v2...

to tylko 90 minut co oznacza, ze wbijesz moze z 3-4lv... bedziesz bral po 1 grupke, wiec praktycznie nie ma sensu.. pozbieraj do 50 marmurow i wtedy mozesz myslec o v2 bez poli na P...

Poczytaj jeszcze tutaj :

To jest ukryta treść, proszę

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...