Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sposoby Na Zarobienie Kasy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Potrzebujemy ok 50 - 150kk na rozkręcenie biznesu w okolicach godziny 15-17 idziemy do czerwonych na ch2.Tam boty wystawiają rzeczy tanio bo sie po prostu mylą np. bodzio nie za 200kk tylko za 20kk ja kupilem ostanio 50 k.k za 20kk.

2.Zakladamy drugą postać 13-20 lvl najlepiej woj mental ze silnym na m i jeden w duchowe jeden w tąpniecie z eq +6-9 i idziemy dropić do imha gdzie dropiom wszystkie bronie na 30 lvl oprucz jelonka.Morzna na tym sporo zarobić , ale trzeba mieć cierpliwość.

3.Idziemy do lochu małp i dropimy medale moim zdaniem najgorszy sposób.Najcięzej zarobić na tym.

4.Zakladamy 18-26 lvl i idziemy na besta dzuo fms ,jelonków i kluczy.

5.Postać 30 lvl i szukamy rud lub łowimy ryby na tym i na tym morzna troche zarobić na malzach moze perłach nawet 500kk.a na rudach spokojnie ze 100kk dziennie.

6.Zakladamy dropa najlepej woj body i idziemy na metki na tym morzna zarobić dziennie 1kk - 1kkk.

Jezeli pomoglem daj + prosze .

Opublikowano

sporo literówek, na niektórych serwerach kanał handlowy to ch1, pierwszy raz słyszę ze na rudach 100kk dziennie(chyba, że z piecem gildyjnym)

ale tak to i tak dam plusa za chęci

Liczę na to samo

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Dość chaotycznie napisane, sporo literówek jak kolega wyżej mówi... Trochę przesadziłeś z tym 100kk na rudach, a reszta sposobów była już przedstawiona na forum. Nie dam +, ani -.

beznazwy1hh.jpg
Jeśli chcesz się dowiedzieć jak zarobić ok. 2500 PLN brutto miesięcznie
w internecie, nie wychodząc z domu - na tej stronie wszystkiego się dowiesz
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

Ja tak robiłem :D:)

jakieś 3 konta szukały na kopaczbot'ie rud potem jak miałem ich naprawdę dużo, to kupytałem kamyczki i przetapiałem, łatwo zarobić :P

Tylko tez nie wiem czy działa kopaczbot <_<

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

1.Potrzebujemy ok 50 - 150kk na rozkręcenie biznesu w okolicach godziny 15-17 idziemy do czerwonych na ch2.Tam boty wystawiają rzeczy tanio bo sie po prostu mylą np. bodzio nie za 200kk tylko za 20kk ja kupilem ostanio 50 k.k za 20kk.

2.Zakladamy drugą postać 13-20 lvl najlepiej woj mental ze silnym na m i jeden w duchowe jeden w tąpniecie z eq +6-9 i idziemy dropić do imha gdzie dropiom wszystkie bronie na 30 lvl oprucz jelonka.Morzna na tym sporo zarobić , ale trzeba mieć cierpliwość.

3.Idziemy do lochu małp i dropimy medale moim zdaniem najgorszy sposób.Najcięzej zarobić na tym.

4.Zakladamy 18-26 lvl i idziemy na besta dzuo fms ,jelonków i kluczy.

5.Postać 30 lvl i szukamy rud lub łowimy ryby na tym i na tym morzna troche zarobić na malzach moze perłach nawet 500kk.a na rudach spokojnie ze 100kk dziennie.

6.Zakladamy dropa najlepej woj body i idziemy na metki na tym morzna zarobić dziennie 1kk - 1kkk.

Jezeli pomoglem daj + prosze .

po 1 wszystko to ctrl +c i ctrl +v a po 2 ortografia "morze" omg ;D