Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakiś czas temu założyłem temat o globalach ( nie wiedziałem na jaki się zdecydować ). Ostatecznie wybrałem US. Już nawet 12lvl ^^. Rzecz w tym iż nie mam w tej chwili nawet na poty co znacznie utrudnia mi exp. Możecie mi podać jakiś sposób na zarobienie parę yang? By na potki wystarczyło. Wiem, trzeba zarabiać jak na PLu. Rzecz w tym iż z 12 lv i dość słabym eq dużo nie zdziałam. Może ktoś z was nie ma co z kasą robić i da trochę na owe potki ?:)

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

ja osobiście dorobiłem się około 5kk na FMS'ach wbij 21 na misjach szybko zleci wtedy zrób troche misji od NPC zawsze wpadnie kilka k wtedy poulepszaj eq i jak już bd dawał rade z bestami drop fms potem je sellasz i tak masz na potki+ulepszone eq w późniejszym czasie jak bd miał sporo kasy możesz je zacząć ulepszać wtedy ich wartość wzrasta

Opublikowano

ale jemu misje ciezko robic bez potow;/ wez sprzedawaj zlom co ci dropi i masz;]

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Opublikowano

sprzedaj śmieci troche podrop , posęp od polaków a poźniej gdy bedziesz miał 30lv to fish bot

logo1yk.jpg

Tylko życie... poświęcone innym warte jest przeżycia.

Zbieram plusiki ' + '

Opublikowano

bez potów to będzie ciężko.

rób wszystkie misje, zbieraj wszystkie yangi i zabijaj metiny 10lvl.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...