Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zszc] Bot Pod Wersje 1.290

exyle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was znalazlem na elitepvpers topic na temat tego jak bocic na zszc po patchu Anti-Bot ver. 1.690 i chcialem sie z wami nim podzielic .

1.Sciagnij ten loader do zszc wziete z Jumbota Orginalny z ich strony internetowej

JUMBOT LOADER

5/43 Virus Total

2.Musisz posiadac orginalny client Zszc z nowym patchem 1.690 anti bot Nie uzywaj media patchera Client bedzie crashowac jezeli juz zpatchowales tym media patcherem

3. Skopiuj Loader do folderu z ZSZC

4. Wlacz SrProxy wpisz ip do danego servera na ktorym grasz

Water 67.205.76.42

Fire 72.55.143.209

I KLIK na Start

5.Wlacz Jumbot Loader z redirect na : IP 127.0.0.1 Z portem 15778 i LAUNCH

6. Wlacz sro-db przed tym jak wejdziesz na chara lub jak juz wbijesz na chara , jezeli po bedziesz potrzebowal teleportu

*NOTE*

Jezeli robiles to tak jak napisalem to powinno byc napisane na SrProxy tak --->, "SrProxy + Bot - Connected".to znaczy ze masz dobre polaczenie z botem , sroproxy i serverem. "Bot" jest wtedy kiedy jest podlaczone do proxy. "Connected" jest wtedy kiedy Cleint ZSZC jest podlaczony pod SrProxy z serverem ZSZC

BOT <---> SRPROXY <---> ZSZC

mowcie czy dziala czy nie

@ Post

Moze w skanie jest 5/43 i ze jest trojan ale mi fajnie dziala tez tak jak i dla osob z epvp dla ktorych to zadzialalo

licze na fajne komentarze

tf_funny_cats_screensaver_24297.gif
Opublikowano

Kolejny zbedny temat instrukcja jest i byla duzo wczesniej w temacie o dbbocie wersja 1.3a. Wystarczy szukac na forum a nie zakladac kolejne niepotrzebne tematy :D

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

nie zbedny poniewaz nie ma takiego tematu to jest topic na temat bota pod versje 1.690 a nie pod starsze wersje

tf_funny_cats_screensaver_24297.gif
Opublikowano

Jest chociażby tu :rolleyes:

http://www.mpcforum.pl/topic/316958-zszc-bot-na-1690/

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Jest pare takich tematów ale chciałbym was poinformować że oprócz Anty bota w nowym patchu prawdopodobnie jest program do odnajdowania ludzi używających bota.

Zalogowałem sie na 15 min ludzie na unii mówili że juz połowa boterów zbanowana na servie. Ja dostałem Bana po 10 min bocenia. :( Bye bye ZSZC

Opublikowano

ja sie odwołuje do kolegi "diabelek" mam taki sam problem

A mi coś nie idzie.. Po kliknięciu Launch gra się nie włącza tylko jakby "mryga" ekran i 0 reakcji.
Opublikowano

Dla mnie teorytycznie działa, ale gdy już po włączeniu bota(gdy sie steleportuje wyskakuje mi napis w grze(Notice) "7 Access denied" co jest nie tak?

Opublikowano

@up I bot Ci po tym nie działa?

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...