Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacni Modowie

MrOverevo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Stałem sobie obok areny pvp w mieście dobre 5 minut wtedy ktoś teleportował mnie na arenę (zapewne któryś z przezacnych modów bo nikt inny nie ma uprawnien) no i smierc na meijscu. Eq zebrali a u mnie na mc black screen. Odzyskam eq?

PS. o cuboida prosiłem od 15 i zaden sie nie odezwal...

edit zaraz potem weszlem i swierdzili ze nikt mnie nie tepnal tylko mialem laga... Zenada.

Opublikowano

Zgadzam się mnie też przeteleportowało prosiłbym Geoninga aby zobaczył w logach kto nas przeteleportował i niech ten ktos poniesie konsekwęcje i Niech oddadzą chodz część straconego eq :/

Opublikowano

ex mod to był toxing ale on nie ma uprawniem wiec nie wiem ja radził bym zobaczyć w logach co się stało ;/

Opublikowano

Myslisz ze beda sie przejmowac kims komu ukradli eq nikt nie bedzie sie fatygował i patrzył logów.

Nikt jeszcze nic nie wniósł do tematu. Oczekuje wypowiedzi Toxinga Tolkiena albo Geoninga.

Opublikowano

nie zrobia nic bo wyjdzie na jaw ze to zrobili i potraca uprawnienia modow. przy okazji apel do graczy:

nalezy miec odwage sie przyznac do winy wypieranie sie czegos jest absolutnie bezsensowne

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Toxing nie ma uprawnień do tp bynajmniej tak mi się wydaje. Tolkien nie mógł bo go biłem ;] a pozatym jakiś nie widzialny koleś latał po arenie i all zabijał (Mąka, Toxing, Tolkien, sanek25, Somlagi mogą to potwierdzić).

Może to i on znalazł jakiś bug na tp nie wiadomo ... ja straciłem x2 diamentowy set ;((.

Ale cóż trudno ;(.

Edit UP

to co ci wyskoczyło to jest dlatego że ty się wylogowałeś a twoja postać była połączona. ;/

Opublikowano

Kokosz niby nie ma admina a wczoraj cały serwer teleportował w 1 miejsce już mnie to zaczyna denerwować, w dodatku wylał mi lawę w okolicy napisu Silesia, wpadłem do niej i się zabiłem, diamentowe eq poooszło....

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Racja. Mnie też teleportowało dziś do areny. Nie żebym narzekał ale 1200 euro na wełnę poszło z łóżkiem, kilofem żelaznym i 13 stackami cobbla którymi chciałem pomóc w wiosce Xaulina. (On o tym nie wiedział)

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Bywalec MPC | ProUser

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...