Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z pluginiem SimpleShop, mam zainstalowany iConomy wszystko elegancko działa tylko nie ma żadnego itemu na /shop list próbowałem dodać przez komendę /shop add ale nic się nie dzieje. Wie ktoś co może być powodem?

Opublikowano

daj sb spokoj z odswiezaniem :x znajdz inny (global shop) a nie spamuj...

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Czemu mam szukać innego skoro ten mi odpowiada? Będe odświeżał bo mam takie prawo, a ty modem nie jesteś. Poza tym odświeżyłem już 3x razy i nikt nie odpisał co świadczy o tym że to forum jest bardzo cofnięte w rozwoju skoro nie może sobie poradzić z problemem.

Opublikowano

Czemu mam szukać innego skoro ten mi odpowiada? Będe odświeżał bo mam takie prawo, a ty modem nie jesteś. Poza tym odświeżyłem już 3x razy i nikt nie odpisał co świadczy o tym że to forum jest bardzo cofnięte w rozwoju skoro nie może sobie poradzić z problemem.

Moze nikt nie zna rozwiązania dlatego nikt nie pisze... a ty codziennie odswierzasz...

Tylko że oczywiście jesteś zbyt dumnym dzieciek neo żeby przyjąć do wiadomosci ze to bardzo spokrewnione...

Bym ci opisal all ladnie ale poo tym jak mnie potraktowales mam cie głęboko w...

Oddajcie minusy! :(