Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

jamkos102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem ze tylmo nieliczne hacki mi chodza a jesli juz chodza to sa bardzo uboge, a chcialbym pograc z aimbot.

zwracam sie pozba o link do dzialajacego hacka z aimbot (bez witusow)

dam + lub - jak kto woli

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam o to kolejny mój problem... zaprosiłem do gry kumpla na privie... chciałem z nim po pisać na czacie w grze ale co nie mogę bo jak coś pisze to on nie widzi albo jak on pisze to ja nie widzę i muszę się z nim komunikować przez gg.. co mi utrudnia tłumaczenie mu gry:)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

czy działają jeszcze jakieś chaki na dzisiejszy dzień??

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

Hacki Tak a z tym pisaniem na czacie to napewno robisz dobrze : "nick kolegi z gry + tekst czy może źle piszesz jego nick albo on twój bo na wr wszystko działa ....;]

a Hack np tez niżej

Zbieram +

Opublikowano

witam o to kolejny mój problem... zaprosiłem do gry kumpla na privie... chciałem z nim po pisać na czacie w grze ale co nie mogę bo jak coś pisze to on nie widzi albo jak on pisze to ja nie widzę i muszę się z nim komunikować przez gg.. co mi utrudnia tłumaczenie mu gry:)

A byliście w jednym teamie ? Bo jeżeli nie to musieliście zapomnieć ustawić chat all

czy działają jeszcze jakieś chaki na dzisiejszy dzień??

Sprawdź te:

Hack od Aless:

To jest ukryta treść, proszę

Hack od Geoning:

Hack od AdrenalinaPL:

Hack od hackerX

Hack od Muter81 & Radek47(KotekPL)

Hack od SiroSix'a:

Hack od Greenpeace:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...