Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hacki pomoc ..

patryk800iwr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie grałem w wr i troche sie tu pozmieniało . w sprawach hackowania tez. wiec tu pojawia sie co mam zrobic zeby hackowac wr. scagam hacki wrzucam do system i jak odplam hacki i potem wr hack sie wyłacza.. nie wiem co robie zle powiedzcie moze zakapuje . za pomoc daje 5 ... *

srgjf.jpg
Opublikowano

szukałem i nic nie znalazłem . poprostu nie wiem co musze teraz zrobic zeby dalej hackowac ..moze dajcie jakis na 100% działajacy hack i zobacze cz mi hodzi . jak nie to wtedy zobaczymy co dalej ..

srgjf.jpg
Opublikowano

Może jeszcze frytki do tego? Prosisz o niemożliwe. Każdy jak ma jakiegoś lepszego hacka, to go raczej nie udostępnia. Jednakże, zobacz mój temat w którym dałem hacka. Jest wykrywalny po kilku minutach ale to nic. Ściągnij hacka, włącz plik .exe. Następnie odpal warrocka, przy odpalaniu powinno Ci wyskoczyć menu, jak się odpali to znaczy, że hacki u Ciebie działają, wtedy zostanie juz tylko (raczej aż) problem znalezienia hacka.

Czy wiesz, że użytkownik, który napisał post wyżej...

-Lubi traktować świat z przymrużeniem oka?
-Nie wstawia prośby o gwiazdki do podpisu, bo lubi doceniać userów, którzy sami dadzą mu te gwiazdki?
-Interesuje się aferami w polityce?
-Nie jest spamerem, przez co ma żenująco mało napisanych postów?
-Jest fajny?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...