Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Sieć Niezweryfikowana" Help

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały czas mam takie coś

siecj.png

Przez co w hamachi mam takie coś

hamachij.png

i kumpel nie może wbić do mnie na serwer minecrafta ;/ Wiecie jak to naprawić? ;/

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

co za problem poszukać w dziale minecrafta jak właściwie ustawić serwer na hamachi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP nie widzisz że tu jest problem z hamachi a nie serwer minecraft? Dobra, można zamknąć jak takie idiotyczne odp macie dawać -.-

Opublikowano

idiotycznie to ty odpowiadasz , nie interesuje mnie że masz serwer, tylko właściwa konfiguracja hamachi którą jak widać zjebałeś stąd błędy i nie łączy, w tutorialach o stawianiu serwara na hamachi jest dokładnie opisane jak skonfigurować pod hamachi, a osobne tutoriale jak ustawić właściwie pod windows 7 czy wistą to sobie znajdz sam

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano (edytowane)

@UP czyli podłączenie i odłączenie routera powoduje złą konfigurację pod hamachi która poprzednio była poprawna? hahaha prze typek jesteś <33 temat można zamknąć, naprawiłem błąd ;)

Aha jeszcze jedno, co ma konfiguracja serwera pod hamachi do tego że mi hamachi nie działa? hahaha LOOL! Jazdy na maxa na tym forum ^^

co za problem poszukać w dziale minecrafta jak właściwie ustawić serwer na hamachi

Co to za problem nabić sobie posta nie? ;>

Edytowane przez Baby Buns

Opublikowano

@UP czyli podłączenie i odłączenie routera powoduje złą konfigurację pod hamachi która poprzednio była poprawna? hahaha prze typek jesteś <33 temat można zamknąć, naprawiłem błąd ;) Aha jeszcze jedno, co ma konfiguracja serwera pod hamachi do tego że mi hamachi nie działa? hahaha LOOL! Jazdy na maxa na tym forum ^^Co to za problem nabić sobie posta nie? ;>

o routerze nic w żadnym poście nawet nie wspomniałeś to jak możesz mieć o to pretensje najwyżej do siebie że o czymś zapomniałeś poinformować i jeszcze masz o to pretensje pisząc post

jakbyś nie wiedział to konfiguracja serwera ma duże znaczenie bo czyż nie w niej należy wpisać adres hamachi ( opcja server-ip i port gry ) a w razie problemów ustawić redirect na tym porcie na routerze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

@UP człowieku ja pisałem że mi nie działa HAMACHI a nie serwer -.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...