Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajna Propozycja

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Witam wszystkich zamierzam założyć forum myślałem nad werazem ale nie takim zwykłym których jest pełno mój weraz był by wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju.

Poszukuję ekipy która by prowadziła ze mną to forum bo w ciemno nie chcę zaczynać, jak bym zebrał miłą doświadczoną ekipę z chęcią bym podjął się prowadzenia tego forum.

Pisałem że moje forum było by wyjątkowe ale w jaki sposób otóż była by na nim telewizja online czyli takie programy jak TVP 1,2 Polsat, TVN, AXN itp. nie trafiłem w Polsce na tego

typu forum więc może mogło by to się udać i nawet było by można nieźle na tym zarobić :)

Potrzebował bym Grafików oraz programistów mile widziani są też spece od pozycjonowanie w wyszukiwarkach no i każdy kto w jakiś sposób mógł by mi pomóc.

Zapraszam do kontaktu ze mną przez GG: 33221200 LUB po poprzez e-maila [email protected]

Dziękuje i pozdrawiam .

Opublikowano

Nie ma takich stron dlatego ze do tego potrzebne są prawa autorskie, a że ty takich nie zdobędziesz to nawet jakbyś zrobił taką stronę/ forum to po tym jak stałoby się to popularne to szybko by zostało zamknięte, a ty mógłbyś mieć kłopoty. A poza tym jest zakaz reklamowania innych for.

Mariuszw13.png
Opublikowano

A w skrócie szukasz idiotów, którzy za darmo zrobią za Ciebie te forum, a ty będziesz na tym zarabiał?

No no, plan iście misterny i przemyślany.

Do tego w regulaminie był kiedyś punkt, że nie można ogłaszać zamiaru założenia swojego forum, równoznaczne jest to z jego reklamą, szkoda że to zmienili.