Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Podobne Do Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś jakaś grę podobna Metina?. bo przed chwila mi zbanowali all konta w tym 75lv i 61lv wiec nawet mi się grac nie chce. A czasem bym se w cos pograł. Z góry dzięki

Opublikowano

jezeli masz slabego kompa badz sredniego, zrob sobie tuta na "serwer na slabym kompie" metin2;] zrob jak ja;] 50lv full is buff full is, i jedziesz;] raty na medium/hard i gra sie super;] ja tak mam aktualnie 83lv moim mentalem i 75lv buffkiem^^ < bez GM> ale 4story jak up mowil dosc podobne;] badz lineage czy jak sie to pisze;]

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Opublikowano

Nie ma podobnej gry pod względem grafiki, a fabuła prawie zawsze ta sama. Osobiście polecam Roempire czy jakoś tak. Tympowamanga ale gra fajna.

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

Nie ma gry podobnej pod względem grafiki. Metin2 tak się wyróżnia :D

Polecam gry: 4Story, Nostale, Rappelz i Cabal Online ;)

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Opublikowano

Nie odsyłajcie metińczyka do innych gier.

Potem będziecie sobie grać i narzekać, że aż tyle tu nabków chodzi

Polecam ci cs'a tam już jest wystarczająco dużo nabków.

1375207970-U250359.png

Opublikowano

kurwa szacunku do nostale nie macie, NoStale? co wy gadacie NosTale, ja pierdole co za ludzie, grają a nie wiedzą jak się nazywają -.-

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

<span class='bbc_center'><strong>Automatyczna wiadomość.</strong>

Ten temat został przeniesiony z forum:

<strong>"<a href='http://www.mpcforum.pl/forum/3-mmorpg/'>MMORPG</a> -> <a href='http://www.mpcforum.pl/forum/64-metin2/'>Metin2</a>" </strong>

do:

<strong>"<a href='http://www.mpcforum.pl/forum/1-forum-ogolne/'>Forum Ogólne</a> -> <a href='http://www.mpcforum.pl/forum/2-pogaduszki/'>Pogaduszki</a>".</strong> </span>

SPAMER! BANAnA MU xD

@top takiego badziewia jak metin2 nie ma ;d

Polecam topa i open bete godswar online.

Opublikowano

Tibia, Pokemon Tibia, NosTale ( ale to taka gra cukierkowa więc jak grałeś w metina może Ci się nie spodobać, Silkroad, 4Story, Shaiya Online ( czy coś w tym stylu).

A tak w ogóle ciężko poszukać -.-?

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Żadna gra nie jest podobna do metina z tych co wymienliście, no może w nt niektóre skille są podobne, ale to tyle.

@top: Pograj sobie w 4story, Cabala, Silkroada albo Rappelza.

1280314365-U1.png