Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Dobrego Eq Na Woja Body 99 Lvl Z Gm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam konto gm-a na privie metin 2 prosilbym o wypisanie najlepszych bonow kd broni z broi itd ktore moge zrobic PODKRESLAM MAM TAM GM-A WIEC MOGE MIEC KAZDA BRON I KAZDY ITEM prosze o wypisanie

Lemury nie śpią!

Opublikowano

Czesc mam konto gm-a na privie metin 2 prosilbym o wypisanie najlepszych bonow kd broni z broi itd ktore moge zrobic PODKRESLAM MAM TAM GM-A WIEC MOGE MIEC KAZDA BRON I KAZDY ITEM prosze o wypisanie

Pierwsza sprawa nie wiem jakim cudem taka osoba jak Ty jest GM'em na jakimś serwerze. Druga sprawa jak znasz się chociaż trochę na metinie to powinieneś wiedzieć co gdzie i jak. Trzecia i ostatnia sprawa, bony robisz sobie w danym eq na każdą postać ( chyba że robisz łącznie na wszystkie ).

+ Na jednym serwerze może być np. miecz trytona najlepszy a na drugim np. baron, więc jak nie podałeś nawet nazwy serwera to nie zaśmiecaj forum jakimś za przeproszeniem gównem i najlepiej oddaj jak to nazywasz ,,tego GM'a'' , ,, na którym możesz mieć wszystko'' komuś innemu. Ta osoba na pewno się lepiej tym zaopiekuje.

futureteam1.png

Opublikowano

powiem ci tak;] jak masz dostep do bazy danych, badz uzywasz panelu bambuska dla GM'a robisz sobie bron np zatruty+9 nic szczegolnego ale dajesz bon 71 i 72 <nr bonu> srednie i um po 9999% i gites;] ripa po 500k walilem;] oblukaj mojego kruczka;] fajna rzecz a bron moze byc nawet fms ale o wyglad chodzi;] http://img6.imageshack.us/i/beztytuuvxp.jpg/ mozna dac nawet 7 bonow ale co ci z 7 bonow;] ewentualnie na HP i deffa bo nic ewentualnie drugi GM przezyje starcie z takim krukiem/zatrutym;]

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...