Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dylemat , Który Serwer Najlepiej Wybrać Na Pl ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , postanowiłem od nowa grać na PL i oto mój dylemat który serwer wybrać , tak aby był tani, miła atmosfera, i wgl dobry serwer. Piszcie jakie polecacie ..

Opublikowano

wszystkie serwery są słabe.. !

wszędzie kasa w górę, a

na s10 aura 70kk heh kto by tyle miał na 1lvl ?

jak tutaj grać METIN2PL to gówno :(

Taniego serwera niema ,może jedynie s25 bo tam ludzie mają dopiero ledwo 2kkk, a na innych serwerach

to na forum metin2 licytacja stalki dla ninjy+8 z kd+4 to ludzie dawali po 40kkk ^^ ciekawe skąd tyle kasy (Allegro :*)

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

@ Up | no to zacznę na Syriuszu ^^ . Ale pamiętam jak grałem na Kronosie ehh to były czasy ... np śmiertelka + 8 z kd +3 i max pż 60kk ... wystarczyło mieć ... 1 biała perłe tam i ma się to śmiertele eh ..

Opublikowano

Ja radze Ci wybrać jakiegoś innego globala , np.Metin2US miła atmosfera , tanie ku (do 1kk) , tanie kamyki duchowe (do 60k nie kk) , KD+5 oraz bony np. silny przeciwko wojownikom +10% w bonach 1-5.

Opublikowano

Taniego serwera niema ,może jedynie s25 bo tam ludzie mają dopiero ledwo 2kkk, a na innych serwerach

to na forum metin2 licytacja stalki dla ninjy+8 z kd+4 to ludzie dawali po 40kkk ^^ ciekawe skąd tyle kasy (Allegro :*)

Na obysdianie był sokół nno 15 blok , 10 na ludków , 12 siły i 20 na trupy kolesie dawali po 600kk , oferowali ponad 20 białych pereł + inne. Jednakże koleś napisał, że wymienił w grze za ,, bajeczne " itemy w tym stal +9.

Kto gra na obsydianie ten pewnie widział to w markecie.

Ja tam nie polecam grać na PL'u chyba, że najpierw nabijesz sobie 30 i zarobisz na fb jakieś 10kkk + wtedy zaczynać można ;)

To wedługmnie.

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...