Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Nie porównujmy privów z globalami bo to dwie inne rzeczy. Jeżeli szukasz taniego serwera to polecam najmłodsze w tym wypadku w polskiej wersji metin2 jest to S25 (syriusz). Również tanim serwerem jest 24 i chyba 23.

Serwery od 1-9 Najdroższe.

Serwery od 23-25 Najtańsze.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Po prostu na allegro 5kkk idzie teraz za grosze [nie ogarniam nawet ile], 1kkk ok. 5zł już, lub niedługo będzie.

Niestety, wszystko to wina gm'ów sprzedających yangi, z nieuczciwych źródeł.

A Chińskim farm botom- za wydobycie od graczy tej kasy.

Opublikowano

najtańsze oczywiście są najmłodsze, ponieważ jest tam najmniej kasy.

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

Ceny są identyczne...np. jak otworzą nowy serw to na drugi dzień masz już yangi na allegro....i jak kiedyś za 10kk płaciłeś 50 zł to teraz 50 zł to zapłacisz za 8kkk....niestety...ja pamiętam czasy jak aura chodziła po 1kk na Obsydianie...a teraz....heh

Opublikowano

Oczywiście ze s25 bo najmłodszy jak ktoś już powiedział ... ale poczekajcie jeszcze parę miesięcy i też takie ceny wejdą.

Opublikowano

najtańsze oczywiście są najmłodsze, ponieważ jest tam najmniej kasy.

Hmm nie zgodzę się ponieważ s25 już istnieje sporo czasu i boty się obłowiły.Na każdym serwerze ceny mniej więcej te same.Na s25 jedynie kamyki tańsze niż np na s6.

Opublikowano

Tylko, to sie z jednym wiaze ; ] Za to jak cos dropniesz to droze jsprzedasz wiec wychodzi w sumie na jedno, ale popieram najtaniej s25 ; ]

Opublikowano

Kumpel mi to wczoraj wytłumaczył:

A więc, w państwie jest limit pieniędzy, stare, uszkodzone pieniądze są usuwane, a w metinie czegoś takigo nie ma. Wszyscy chcą zarobić, więc sprzedają drożej i koło się samo napędza. Kupuję taniej sprzedają coraz drożej itd. itd, i w końcu doszło by do cen, które są na chwilę obecną. Boty jedynie to przyspieszyli

Daj mi + jak się nie zgadzasz

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

Najtaniej jest oczywiście na syriuszu ale przecież te ceny są wywołane tym że w grze jest co raz więcej graczy a co za tym idzie więcej rąk do zbierania kasy.Dziwi was że fms kosztuje 500kk ale drożeje wszystko cały drop.Wystarczy że na fb nałowisz 40 małży i upragniony fms jest w eq

logo1yk.jpg

Tylko życie... poświęcone innym warte jest przeżycia.

Zbieram plusiki ' + '

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...