Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban Na Ip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myslisz się drogi kolego :)

Bana na ip mogą dać posiadacze serwerów, przykładowo dostajesz bana na serwerze multiplay, czy i3d.net i nie wejdziesz na te serwery z owego ip.

Opublikowano

Ahm, Twój post nie wnosi nic do tematu :*

Pisze szybko, pisze skrótami myślowymi, oczywiście Ty nigdy się nie mylisz, gdyż masz ze wszystkich przedmiotów 6.

Napisałeś to tylko po to aby mi dopiec, więc zapraszam na ts, zobaczymy czy jesteś po mutacji :)

Do szkoły chodzę jak każdy, jednak nie jestem typem człowieka, który o 19.55 do niej uczęszcza. Język polski hmm, raczej mało to ma wspólnego z językiem polskim, często mi się zdarza, że palce szybciej piszą niż ja myślę :/ Jest to chyba mankament każdego, kto dużo pisze na komputerze, oraz ma dysortografię, co zmusza do pisania prac na maszynie.

Do Twojej wiadomości, nie używanie znaków interpunkcyjnych też jest błędem, więc Święty nie jesteś ;)

Dodatkowo widzę że nie używasz polskich znaków, typu "ć","ż", co też można uznać za błąd.

Opublikowano

"Mudżyn" mieszkający w Warszawie ? ;o

Krytykować ? Najpierw dowiedz się co to krytyka, potem pisz. Pisząc na forum, automatycznie zgadzasz się na wszelką krytykę.

Tą dobrą i złą, problem w tym, czy umiesz pogodzić się z krytyką czy nie.

To Twój post miał na celu mi dopiec, urazić, nie mój.

W poście, do którego się przyczepiłeś nie było krytyki :x

Skoro do cholery nie jesteś Polakiem, to po co mnie zachęcasz do nauki tego języka ?

Jeżeli masz zamiar prowadzić ze mną dyskusję, zapraszam na ts !