Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brk

Xau

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Witam, wczoraj byłem świadkiem jak gracz BRK niszczył tory przed moim zamkiem, miałem nie zgłaszać tego ale skoro ten gracz złożył takie bezsensowne oskarżenia wobec mnie to postanowiłem zgłosić, nienawidzę takiego cwaniactwa.

tutaj widać jak gracz zaczął rozwalać tory:

2011-03-16_232642.png

Natomiast tutaj widać jak przeprasza, oraz jednocześnie przyznaje się do tego.:

2011-03-16_232715.png

Dodatkowo postanowiłem zgłosić drugie oskarżenie, gracz ma najprawdopodobniej dwa konta w grze, oraz na forum.

To jest jego konto na forum: http://www.mpcforum.pl/user/317850-bloodian/ , ale na tym koncie widać że użytkownik składał podanie na whitelist na nick Bloodian, lecz w grze ma nick BRK.

Więc na pewno na forum ma również dwa konta, pierwsze - za pomocą którego dodał się do listy jako Bloodian, oraz drugie - za pomocą którego dodał się do list jako BRK.

Opublikowano

przeprosil cie naprawde zniszcyzl ci 3 tory a ty taki raban podnosisz przeprosil cie i powinienes uszanowac jego pokore.

UP

przepros ale nie wypieraj sie to tylko na twoja szkode dziala

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

przeprosil cie naprawde zniszcyzl ci 3 tory a ty taki raban podnosisz przeprosil cie i powinienes uszanowac jego pokore.

UP

przepros ale nie wypieraj sie to tylko na twoja szkode dziala

Ucieszyłbym się zęby zniszczył tylko 3 tory .

@Up2

Nie wypieraj się bo na ss'ie się przyznajesz

Zbieram -

Opublikowano

nie wiedziałem jak gra działa !

tak, niechcący zepsułem tory, ale przeprosiłem i je oddałem !

a z tym "c**jem" wymagam trochę sprawiedliwości bo mój kolega i drugi kolega zostali zbanowani za "f**k" !

• Dodaj nową pozycję...