Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Cała Prawda O Zmianie Hasła

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo!

Od jakiegoś czasu pojawiają się pytania jak zmienić hasło bez podawania danych. Otóż informuję że obecnie nie ma takiej możliwości nawet co 120 dni...

Dziś logując się na stronce nexona wpisałem hasło i ID i pokazuje mi sie oto takie okienko

550211.png

W tłumaczeniu wychodzi że od ostatniej zmiany hasła upłynęło 120 dni i czas zmienić hasło. Jednak nawet do tego jest wymagana znajomość maila, imienia, nazwiska oraz daty urodzenia, więc potrzebne nam takie same informacje o koncie jak do normalnej zmiany passów na stronie nexona. Dawniej podobno był link dzięki któremu można było zmienić hasło bez podawania żadych informacji, tylko od razu wpisywaliśmy obecne hasło a następnie nowe hasło. Według mnie hackerzy którzy włamali się na konto innej osoby mogli użyć tego sposobu do przywłaszczenia konta. dlatego nexona usunał taką możliwość (ale to tylko moje zdanie)

Mam nadzieję że rozwiałem wszelkie wątpliwości co do zmiany hasła (jezeli ktoś się ze ną nie zgadza proszę pisać na PW)

Chyba na początek w dobrym dziale to pisze bo ludzie powinni sie z tym zapoznac, ale jezeli sie myle to prosze o przeniesienie do poradników

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

WYPIERDALAJ Z TYM KURWA DO TUTORIALI

widzę że trzeba będzie was poustawiać....

@down

chyba muszę zacząć...

Edytowane przez Lenart
Opublikowano

lenart ty bierzesz jakieś tabletki ? ...

a co do topicu to dzieki za info ;]

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

WYPIERDALAJ Z TYM KURWA DO TUTORIALI

widzę że trzeba będzie was poustawiać....

@down

chyba muszę zacząć...

Dobra ja nie bede klnal na forum bo glupi nie jestem napisze tylko tyle a raczej zacytuje

Chyba na początek w dobrym dziale to pisze bo ludzie powinni sie z tym zapoznac, ale jezeli sie myle to prosze o przeniesienie do poradników

a po za tym to zawsze na pocztaku jest w dziale glownym bo do poradnikow to pewnie nawet ty rzadko zagladasz a co dopiero pijawki...... wiec wez sie opanuj

Moge sie zalozyc ze komentow bedzie o 70% mniej i jak sie kogos spytasz o ten temat to nie bedzie wiedzial o czym piszesz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

jak myślisz czemu nikt tutaj nie zagląda ?

bo kurwa każdy temat już zobaczyli. i co mają jeszcze raz wbijać żebyś miał satysfakcje ?

zgadłeś, nie zaglądam do poradników,

ponieważ dla mnie są śmieszne, niczego nie uczą (bynajmniej mnie)

opis backpacków ? WTF? wejdę sobie do Shopu i mam o nich wszystko.

te forum (bardziej dział) mnie chuja nauczy, o CA wiem praktycznie wszystko.

To że na początku jest w głównym to jest wasz posrany pomysł, ale nie martw się, niedługo już to się zmieni.

Zależy Ci na komentarzach ?

dodaj słit focie na facebooku, nk czy innym chłamie i będziesz miał tego od chuja.

z "poważaniem" Lenart

Opublikowano

jak myślisz czemu nikt tutaj nie zagląda ?

bo kurwa każdy temat już zobaczyli. i co mają jeszcze raz wbijać żebyś miał satysfakcje ?

zgadłeś, nie zaglądam do poradników,

ponieważ dla mnie są śmieszne, niczego nie uczą (bynajmniej mnie)

opis backpacków ? WTF? wejdę sobie do Shopu i mam o nich wszystko.

te forum (bardziej dział) mnie chuja nauczy, o CA wiem praktycznie wszystko.

To że na początku jest w głównym to jest wasz posrany pomysł, ale nie martw się, niedługo już to się zmieni.

Zależy Ci na komentarzach ?

dodaj słit focie na facebooku, nk czy innym chłamie i będziesz miał tego od chuja.

z "poważaniem" Lenart

Oj dobra juz skoncz bo tylko spam robimy zapraszam na pw...

A co do poradników to mnie tez niczego nie ucza bo wszystko wiem o CA ale chce podzielic sie wiedza z innymi a nie tak jak ty "ja do czegos doszedlem sam to niech inni tez sami sobie znajda" tyle Ci powiem i jak chcesz jeszcze cos napisac to pisz na PW

DOWN

Zavetti czy ja tego nie napisałem ?

Oj dobra juz skoncz bo tylko spam robimy zapraszam na pw...
sygnatura_old.png

Opublikowano

Panowie, na PW z czymś takim.

To jest ukryta treść, proszę

3.1 Zakaz prywatnych rozmów w tematach. Jeżeli masz pytanie do konkretnej osoby wyślij mu prywatną wiadomość.

rosire zadecydował o przeniesieniu, więc niech tutaj będzie.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie ma już sposobu działającego ale temat nie potrzebny

sygnatura_old.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...