Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[16.03.2011] Aktualizacja - Animal Weapons!

smokeweed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto zmiany które wprowadzono w najnowszej aktualizacji:

- Crash podczas próby odpalenia gry w j. Angielskim naprawiony! Od teraz można grać także w tym języku.

- Dodano event 'Karmali'!

- Zgarniaj literki "W.A.R.R.O.C.K." i wygrywaj oryginalne stroje postaci!

- Możesz wygrać wszystkie 5 strojów!

Tak się prezentują:

charactersp.png

Dodatkowo do MarketPlace zostaną wprowadzone te bronie!

weaponpreview.png

PONADTO HARDCORE MODE ZOSTANIE DODANY NA DNIACH! Na razie nie wiadomo co to tak na prawdę jest.

Opublikowano

Wszystko ladnie pieknie + za info polecial ale kiedy te brpnie zostana wprowadzone ?? bo dodales posta prawie o 7 a jest 16 a dalej ich nie ma, a i jeszcze jedno one bede w lucky shocie, item shopie czy market place na stronce ??

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

A ten hardcore mod to jest pwenie tak jak w battle field bad company 2, że nie widać celownika i zabija sie tak jak w realu czyli ze zabijesz kogos po strzeleniu w niego dwoma nabojami.

(i moze bedą sie sciany rozwalały).... xD

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Bronie będą w MarketPlace, a kiedy je dodadzą nie wiadomo, wiadomo tylko że na pewno zostaną dodane. Zapewne na dniach.

Opublikowano

a na ile będą te kostiumy na stałe czy jakiś ograniczony okres??

4904.png

4695c.jpg

5392w.jpg

34395.png

18706.png

29900.png

30878.gif

32265.png

Jak pomogłem to daj + Jak ty mi pomożesz ja ci dam + lub - :)

Opublikowano

No ja też czekam aż ktoś wyjaśni co to jest :] ciekawe co to będzie ten hardkore mod. wydaje mi sie że to na zombie bedzie

@W koreanie powinien być ten mod no nie?

Hmm...a tak wogole to czemu oni tak zwlekają z tym wr3. rozumiem jakby wraz z 3 dodali zombie mod, hero mod itp. ale większość tych rzeczy już jest więc co to za problem dodać tylko hmm...nowe skiny? wydaje mi się że coś większego zrobia :)

snikersproject1.png
Opublikowano

Hardcore Mode to tak zwany tryb realistyczny. Chodzi tu o brak ponownego repsienia się po dedzie czy zabijanie jednym strzałem. Nie wiem jednak czy zostanie to wprowadzone na Zombie czy na zwykłych mapach CQC jako tryb (źródło: forum GamerFirsts.com).

@Jericho - na zapytanie co to jest Hardcore Mode? Odpowiedział iż wygląda mu to na kolejną falą (wave) na Zombie. A co to jest w rzeczywistości okaże się podczas gdy będzie to testował :)

Opublikowano

tak tak w warrocku tryb hardcore w call of duty MW 2 MW 1 Black Ops World at war to tak bo tam można celować przez narządy celownicze a w warrocku nie i sobie tego nie wyobrażam :D

Ten tryb hardcore to coź z zombie pewnie

555 post o.O:D

Opublikowano

dawidmek1 co ci da chapter3? nowe skiny?? Z 3 powinni coś dać wiekszego

snikersproject1.png
Opublikowano

dawidmek1 co ci da chapter3? nowe skiny?? Z 3 powinni coś dać wiekszego

Mianowicie co ? Ja myślę , że hardcore mode będzie na zombie .

Skoro mamy na zombie 1 tryb - Survival

Zapewne pracują nad nowym , w którym dojście do 3 fali będzie oznaczało "hardkor" ... o.O

zabuzal.jpg

Zbieram Malutkie add.png

Jeśli dasz mi delete.png to sam zgadniesz , co o tobie myśle :)

99% Lamusów czyta ten *Pierdolony* Spojler z Otwartą japą :) Jeśli czytasz ten post z otwartymi oczami to i tak jesteś jednym z nich

4695.jpg43940.gif

34759m.gif6510.jpg

31515.gif34266.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...