Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągłe Cofanie Mapy Serwera.

EXPIKxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę do Geoninga w sprawie ciągłego cofania mapy, już mnie to zaczyna denerwować...

Ok rozumiem konserwacja, można zapomnieć wpisać ten save ale to już nie pierwszy raz kiedy ostro cofnęło mapę serwera.

No kurcze buduje coś pół dnia i to jeszcze z kilkoma osobami żeby potem gdy wszystko już skończę ujrzeć że cofnęło świat o dobre kilka godzin,

a z naszej roboty zostało NIC.

Nie wiem w czym leży problem, że przed konserwacją nie możecie zapisać mapy serwera...

Jeżeli to dalej będzie się powtarzać to sporo graczy na pewnie ucieknie z serwera...

Na serwerze mycraft.pl z tego co widziałem jest automatyczny save mapy co kilkadziesiąt minut, też przydało by się tutaj to zainstalować...

Co do tej sprawy to najdziwniejsze jest to, że niektórym cofa mapę, niektórym nie, nie wiem co to ma być ale na prawdę mnie to denerwuje.

Proszę Cię Geo żebyś coś z tym zrobił, pozdrawiam.

Jeżeli jestem jeszcze w tej sprawie to proszę napisać na ile dostałem bana, tak przyznaje napisałem, czy geo jest taki tępy ze nie może zapisać mapy przed resetem, lecz byłem tak zdenerwowany, że nie mogłem się powstrzymać, proszę tylko o podanie na ile dostałem bana.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...