Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marny.. Chyba, że ma dobre lapisy wkute, wtedy takie sobie.

Można to zrobić przy użyciu weapon (palących) lub power (niepalących) lapisii - ostatnio niepotrzebnie masowo dodanych na PL..

Opublikowano

Nie lapisy tylko "lapizje" na PL ostatnio bardzo popularne przedmioty z Item Shopu, możesz je znaleźć między innymi w Gorączce Zakupów jak wydasz min. 2k AP oraz w Kole Łupieżcy Premium gdzie możesz wylosować Recrunki, Lapizje broń lub Lapizję obrona - te dwie mogą spalić przedmiot przy nieudanej próbie wkuwania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lapezje dropią jeszcze na mapie 1 - 15 :) zapomniałem jak się nazywa , ale są one 1 poziomowe :D fajna bron możesz dropnać z kolesi z innej frakcji ja z kolegą walneliśmy cola 15 lvl i dropneły mi butki 1 k hp ale kiedy to byłło :D

Opublikowano

Lapizje nie dropią nigdzie - można je dostać tylko w Item Shopie i tylko one umożliwiają wbicie broni na +.

Na 1-15 dropią Lapisy 1 lvl, które w porównaniu z tym co się teraz wkłada w eq są niczym - bo eq ogarniętego gracza z rangą >>> i wyższą jest linkowane V.