Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Dla Gracza Mixsie

pijany1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Dziś gracz MixSie zabił mnie piaskiem kiedy byłem afk ... na dość tego straciłem diamentowy kilof i dużo kaktusów.

Mam ss jak griferuje jedną z moich bardzo malutkich farm kaktusów : http://img145.imageshack.us/i/chuj3543.png/

Wiem także od pewnego gracza że MixSie wyrzucał moje itemy na spawnie .....

Już nie raz pisali na czacie że gracz MixSie grifferuje zabija itp ....

Prosze mu dać bana. Jak zobacze go w okolicy mojej chaty zrobie więcej ss.

Prosze ss jak mi groził abym mu dał ss (wcześniej mnie prosił abym go nie dawał i skasował) : http://img26.imageshack.us/i/chuj3543.png/

Jeśli gracz MixSIe będzie to czytał to prosze o wyjaśnienie mi co miało znaczyć to ss na mnie ? niby jakie ? ;]

PS: ss na tego gracza będę tu dawał w editach.

Opublikowano

Ty chyba sobie żarty robisz.Powinieneś mieć już bana za kłamstwo.

Mąka kazał mi tam budować teren i stawiać domek.Po pierwsze nie było żadnych tabliczek po drugie niczego nie zniszczyłem.

Polecam usunąć użytkownika z servera a ty Geoning możesz sprawdzić logi że domagałem się wstawienia ss'ów.

Zobaczymy człeku jak Geoning sprawdzi logi wtedy jaką wymówkę złapiesz?

Pozdrawiam

@edit

Prywatna wiadomość już poleciała do Geoninga wraz z linkiem do tematu

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

gram od początku serwera i mam kontakt z graczem Maczka on raczej by mi powiedział że Cb zatrudnia. A w ogóle co ty robiłeś w moim domu skoro miałeś swój stawiać ? tamten z drewna co rozwaliłeś też jest mój. Jeśli za kłamstwo uważasz mówienie prawdy to nie wiem kim ty jesteś i będziesz .... Powiem ci tyle że ja nie jestem pierwszą osobą która na Cb skarżyła gdyś czasem wbijał na TS to byś wiedział. na Czacie też na Ciebie pisali a więc żegnam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...