Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cc Za Sms

PanLLamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj odkryłem stronę przez boty które spamują tym w tibii. http://tibia-cc.com/ ta strona oferuję sprzedaż cc za sms i mam pytanie czy to jednak prawda? 3,66zł za 3cc?! Stawka jest słaba, dostaną z tego smsa chyba z minimum złotówkę. Jak wchodzę w "księgę gości" to jest tam wstawione jakieś zdjęcie z allegro. Proszę o ocenę.

UWAGA. To nie jest żadna reklama tej strony...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

testuje :D

I jak, przetestowałeś już? To najwyraźniej już możesz pożegnać swój plate set, czy co tam masz/miałeś na swej zacnej Tibijskiej postaci.

Wysłanie formularza zamówienia wymaga zainstalowania flash playera? A no wymaga, jeśli ktoś wrzuca tam również swoje syfy ;) Przykładem jest ta właśnie strona.

path=%temp%

SavePath

Setup=hosts.exe

Setup=Adobe Flash Player Install.exe

Silent=1

Overwrite=2

Taki oto komentarz zawiera pobierany automatycznie "flash player". Jest to tzw. bindowanie plików poprzez archiwum SFX, a bindowanie to nic innego jak złączenie kilku plików w jeden. Tutaj jest to keylogger (hosts.exe) oraz instalka flash playera.

Może i skanowanie nie wykrywa nic (wg. was), ale zrobić virusa niewykrywalnym niczym trudnym nie jest ;).

Tak więc jeśli zależy wam na waszych zacnych pixelach - nie polecam odwiedzać.

Opublikowano

:P wiadomo nie włączajcie tego nawet...

Nie trzeba wypełnić formularza a ten szajs i tak się ściągnie :)!!!

http://tibia-cc.com/ i jeszcze kiedyś było cc-world.com aktualnie chyba nie ma :P polegało na tym samym...

a ten plik skomplikowany jest?
hah' date=' no bez jaj....[/quote']
Ten plik jest bardzo skomplikowany. Jaj w nim nie stwierdono' date=' skanowałem NOD32 i Avast'em. [/quote']

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...