Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo chciałbym sobie jakąs fajna MP3 wybrac ale nie wiem jaka doradźcie , zeby miala z 2G , zeby przes sluchawki nie bylo slychac jak leci muza ;/, do 150-200 zl

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Budowniczy
Opublikowano

Mp3 to stratny format muzyki - chodzi ci o playera, tak? Do takiej kwoty brałbym iPoda Shuffle 4g - całkiem fajny grajek w porównaniu do nieudanej 2, czy 3g.

Ja polecam zainwestować trochę więcej w komórkę, a będzie lepsza niż mp4 :D

Szczerze powiem, że mp3 to przeżytek :P

Jeżeli zadowala Cię jakość muzyki z telefonu, to sobie słuchaj, bo mnie np. nie.

Opublikowano

chodzi o piosenkę ?Video - Papieros

Nie chodzi o piosenkę, czytaj ze zrozumieniem.

Hmm. Polecam Ci kupić iPoda jakiegoś fajnego, za 200zł już dostaniesz :P.

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

A ja wrzucam do tej puli swojego Soniacza.

Sony MWZ - B135

http://jstuf.com/index.php?option=com_content&task=view&id=477

Nie jestem pewien czy mam dokładnie taki model ale pojemność i wygląd się zgadzają.

Mam to cudeńko około 2 lat. Towarzyszy mi prawie codziennie, przeżyło liczne imprezy, upadki i inne wpadki. Jakość dźwięku - jest b.dobrze. Bass ryje czaszkę, można się przyczepić tylko do wokalu na upartego. Testowałem na różnych słuchawkach i za każdym razem wszystko grało wzorowo. Dynamika dźwięku jest nie do opisania. Tutaj poczujesz różnicę między MQ i HQ. Ocena - mocna 4 !

Jest equalizer, jest full opcji, jest bajerancko świecące kółeczko. Wygląda ładnie. Ładuje się z kompa, bateria trzyma długo. Ocena - 5-

Przyciski przez te 2 lata nie zdarły się prawie wcale. Jakość - 6+.

Do tego dobre słuchawki tylko trzeba dokupić (te które są w zestawie są do kitu).

f.png

Opublikowano

moga byc MP4 lub MP3 :) podawac linki :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Haha, nie no nie moge Grundig i Creative. Największe szajsowe firmy produkujące odtwarzacze przenośne. Porównaj sobie Zena z Cowonem, czy nawet Ipodem Shuffle, i wtedy się wypowiadaj.

Opublikowano

Niemozesz isc do media expert lub media markt i spytac sie sprzedawcy

99% forumowiczow udzieli ci zla odpowiedz

ja bym na twoim miejscu kupil telefon

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
Niemozesz isc do media expert lub media markt i spytac sie sprzedawcy

99% forumowiczow udzieli ci zla odpowiedz

ja bym na twoim miejscu kupil telefon

W takich supermarketach, sprzedawca pokaże ci coś, co jest najdroższe, albo najmniej się sprzedaje. W media markt możesz sobie przynieść słuchawki i przesłuchać playera. ALE KURWA NIE MÓWCIE, ŻE TELEFON ZAMIAST ODTWARZACZA, BO MNIE CHUJ STRZELI. Telefon jest do dzwonienia, a jego odtwarzacz ma jakość dzwięku gorszą od tych podróbek ipoda na allegro. Jak chce kurwa słuchać muzyki, to mam odtwarzacz, jak robić zdjęcia, to aparat, jak dzwonić, to telefon. Telefon ma te wszystkie funkcje, ale bardzo obkrojone i do dupy się nie nadające. odtwarzacz muzyki/filmów, to kurwa nie jest urządzenie gabarytów lustrzanki, czy co. Jargen, nie wymądrzaj się, wszystkie odpowiedzi w temacie (prawie), oprócz maroka (creative :D) nie były błędne :).

Co do tematu, to jeszcze mogę polecić pseudo video-playerka (nie da się nic na nim oglądać), za około 160 wyrwiesz to, aktualnie używam z nimi ep-630, i jakość dźwięku jest przyzwoita, ma taki "mięsisty" bas. Kto ma sklep mp3store w swoim mieście, polecam tam iść, pracują tam dobrzy ludzie, zawsze dobrze doradzają, dają sprzęt, nawet, żeby przetestować, ale warunkiem musi być napisanie recenzji o sprzęcie na

To jest ukryta treść, proszę

Dużo promocji, ceny- bardzo tanio, ogółem polecam. Przesłuchasz tam także playerki i wypróbujesz słuchawki, wtedy dokonasz wyboru już sam, i nie mają tam "szajsowych" rzeczy, więc jeżeli cokolwiek tam kupisz, nie będzie źle, bo nie sprowadzają takich gówien jak creative, czy tomson, grundig, i wszelakie podróbki.