Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!!!

Wpadłem na pomysł żeby dodać pare gier przeglądarkowych takich jak np.: SeaFight, ikariam,Grepolis,WolniFarmerzy,ThePimp,gladiatus , gladiator, Europe 1400 ,Ikariam ,BiteFight ,WarpFire TW ,BattleKnight ,Tanoth ,RageClaw ,KingsAge ,Katsuro ,WarpFire ,Drivals

Jeśli znacie jakieś jeszcze inne gry w które gracie ( bądź znacie a w nie nie gracie ) napiszcie do mnie to zrobie EDITA ( albo piszcie odrazy sami<jak kto woli>)

Dodajecie rózne tematy na gł. forum ale szybciej by było jak by dana gra była tak samo "przypięta" jak np "ogame" czy "menelgame" było by łątwiej i prościej, jeśli

się pomysł komós nie podoba to prosze pisac, odwagi troche, to jest tylko pomysł!!!!!

THX for all!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dodaj do tego gladiatus , gladiator, Europe 1400 ,Ikariam ,BiteFight ,WarpFire TW ,BattleKnight ,Tanoth ,RageClaw ,KingsAge ,Katsuro ,WarpFire ,Drivals i to tyle tylko te znalazłem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

1. Czy do tych gier są jakieś bugi itp?

2. Czy dużo osób tak w ogóle w te gry gra?

3. Czy jest sens robić poddziały dla każdej z gier via www czy tylko dla wybranych, najpopularniejszych? Według mnie te drugie ;]

Opublikowano

Ja tylko dałem pomysł, jak moderator stwierdził lepiej by było dla najpopularniejszych gier, a pozatym nie zawsze moszą być chyba haxy,boty czy coś innego przydało by się np stworzyc dodatkową gre jak "ikariam" czy "margonem" obojętne i tam pisac o swoich problemach z gra, pisac prośby do innych graczy w dana gre, jak wcześniej napisałem to tylko pomysł bo jak wszedłem na ten temat a w wiele gier przez przeglądarke gram to zabaczyłem tylko pustki, przydało by sie zrobić nowe posty do nowych gier, jeszcze raz sie powtórze TO TYLKO POMYSŁ!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Są 2 takie tematy. Close. Niedługo będzie ankieta, który zostaje, a który idzie do kosza.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...