Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Czy Mozliwe Zebym Jednym Rewal Kitem Przedłuzył Na Perma ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jest to możliwe, ja bym się nie napalał na to ponieważ szansa że bd perm jest jakieś 1:3000

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Taj jest taka możliwość lecz prawdopodobieństwo jest bardzo małe

EDIT

sry UP równo

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

broni za gp sie nie da, tylko za nx(bez epiców)

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Czy to jest tak kurwa trudno dać normalną nazwę tematu ? Nie rozumiem takich ludzi jak Ty co nie dadzą normalnej nazwy tylko kurwa pytanie w temacie a potem "to co up"...

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Czy to jest tak kurwa trudno dać normalną nazwę tematu ? Nie rozumiem takich ludzi jak Ty co nie dadzą normalnej nazwy tylko kurwa pytanie w temacie a potem "to co up"...

zamknij sie.. jak ci sie nie podoba to won ! kazdy odpowiedział a ty sie plujesz

Opublikowano

Jest możliwośc ale to chyba w skali 1:10000000000000

bo w histori C.A EU na perm chyba tylko z 1-5 osób przedłużyły broń , a tak to 90 dni często leci Graczą

nie licz na coś dużego , jestem w 100% pewnien że przedłuży Ci o 1 dzień

mój rekord to 35 dni .

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Ja tam kupiłem 2 Weapon Renewal Kit a miałem DSR-1 Subsonic (kupiona na 30dni ) I za 1razem +60days a za 2 +3days :) Więc mi się opłacało :D A co do perma to bd trochę trudno szansa 1;1000. :) Ale może Ci się uda ^^ Powodzenia.

PS:

Za to jest wysłany raport za SPAM !!! Bo nic to nie wnosi do tematu.

Opublikowano

@Replite ...

Co Ty w ogóle gadasz ?

Znam z 5-7 osób, które przedłużyły na perma -.-

A sam miałem 2x +90Days.

(na 50+ renewali łącznie)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

sranie ze w CA tylko z 5 osob mialo na perma smieszne sam jak gram widzialem z 20 razy takei cos a dolicz to jak jestem offline ;] sznase sa naprawde male z 1% moze wiecej 3% max

-Ushio.png
Opublikowano

Szanse są małe ale jak ktoś ma sporo na zapasie tego są wieksze szanse że trafi perm , albo chociaż 90+ plus raz czy dwa , zależy ile ma.

Mi się wydaje że Nexon zmniejszył to wszystko tera dają najczęściej po 1 day... :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...